merhaba,

2 aydır bu olayı cozmeye calışıyorum etrafımdaki kişilere soruyorum farklı komutlarda yedek alıp yukluyorum ve hatta mysql cozumu ile ilgili konudada olan şeyleri yaptım ama olmadı sonuca ulaşamadım...

sitemiz www.indirdown.com
kullanılan sistem Datalife Engine v.4.1 ruscadan ingilizceye cevrilmiş surumu rusca olmadığı icin ingilizcesini bulduk ve komple trye cevirdik.

şimdi panele giriyorum backupdan yedek alıyorum yedeği gidip diğer deneme bolumunde yukluyorum ve turkce karekterlerde rusca yazılar cıkıyor komple admin panelinden tutunda mesajlara kadar hepsinde aynı durum soz konusu.

phpmyadmine giriyorum ordan latin5 ve daha farklı komutlarda yedek alıyorum sonra geri diğer kısma phpmyadminden atmaya kalktığım zaman BANNED tablosunda hata veriyor ve yuklemiyor.

cpanelden backupdan yedek alıyorum geri diğer kısma backupdan yukluyorum sonuc gene aynı ve trce karekterler gorunmuyor.

dun serverciye ssh yetkisini actırdım benim hesabın ve putty ile vs yedek almayı - yuklemeyi deneyeceğim.

sizede sorayım dedim bunun sebebi nedir ? nasıl hangi komutta yedek almayı desenem en iyi sonucu alırım ? herkesin dediğini yapacağım ve herkesin soylediği yolu takip ederim ne kadar uzun olursa olsun bu problemi cozmem gerekiyor.siteyi en baştan başka scriptlerle kurmak bize cok pahalıya patlar yada servere birşey olsa elimizdeki yedeklerin geri yuklenmesi durumunda tr harfler cıkmayacağı icin buyuk sorunlarla karşılaşacağız sitede 3000 e yakın uye var

yardım edenlere şimdiden cok teşekkurler.