Arkadaşlar merhaba,
Dogumgununkutluolsun.com sitesinin sahibiyim. Belki sistemi bilenler vardır. Sisteme herhangi bir gun icin sipariş veriyorsunuz, yonetici panelinden bu siparişi onaylarsam o gun cron calışıyor ve sitenin anasayfasında muşterinin sectiği tasarım ve doğum gunu notu yer alıyor.
Ancak bazı sunucularda script hata veriyor. Sipariş tamamlanınca, siparişimi onaylıyorum yazısına tıklandığında, gerekli alanların tumunun boş bırakıldığı uyarısını alıyorum. Oysa tum alanları dolduruyorum. Bunun yanı sıra, script alanların boş bırakıldığı uyarısı vermesine rağmen, hemen altta doldurduğum alanlardaki verileri de gosteriyor.
Yani ekran cıktısı şoyle oluyor :
hizmet sozleşmesini okudum ve kabul ediyorum. siparişimi onaylıyorum.
(siparişi onaylıyorum'a basmazsanız, siparişiniz kayıt edilmeyecektir!)
sipariş formunuzda bazı hatalar bulundu:
lutfen tarih seciniz.
sipariş verenin adı yazılmalıdır.
sipariş verenin soyadı yazılmalıdır.
sipariş verenin e-posta adresi yazılmalıdır.
sipariş verenin telefon numarası yazılmalıdır.
hediye edilenin adı yazılmalıdır.
hediye edilenin soyadı yazılmalıdır.
hediye edilenin e-posta adresi yazılmalıdır.
lutfen tasarım seciniz.
lutfen doğum gunu notu yazınız.
lutfen yazı tipi seciniz.
lutfen yazı boyutu seciniz.
lutfen yazı rengi seciniz.
lutfen odeme turu seciniz.
tarih secimi:
secilen tarih: 18.11.2009
ekstra:
kişisel bilgiler:
sipariş verenin
adı: edsaad
soyadı: dsadada
cinsiyeti: bay
e-posta adresi: [email protected]
telefon: 3243242
hediye edilenin
adı: sdadad
soyadı: dsadada
cinsiyeti: bayan
e-posta adresi: [email protected]
tasarım secimi:
tasarım numarası: 39
ozelleştirme:
yayınlanacak yazı: deneme senekfdasda iğsdaiidascdasl sdşlsaşdais sadşliasdloapiad.şaşuşdacsdai dsiaşldğiasldacdialdağ daisşdaiğpdağdşiac.da
yazı tipi: Tahoma
yazı boyutu: 18
yazı rengi: #FF0000
posta secenekleri:
e-posta gonderme: evet
odeme:
odenecek tutar: 20 YTL
odeme şekli: banka havalesi / eft
Genişletmek icin tıkla ...
Bazen yazı alanlarına kısa kısa, kafadan sallama yazılar yazdığımda sipariş normal olarak tamamlanabiliyor. Scriptin yazarı Elmasgunes. Kendisi de şu anda sanırım askerde ve yardımcı olamıyor. Kendisine bu problemin nedenini sorduğumda,
-Muhtemelen sunucuda parse_str, rawurldecode veya base64_decode kapatılmıştır. O yuzden calışmıyordur. Bunların acık olması lazım. php.ini icerisinden kısıtlama yapılmamış olması lazım.
demişti.
Ancak bu fonksiyonlar engellenmemiş, hatta bu fonksiyonlar php.ini dosyasında gecmiyor bile. Ben bu sorunu ucretli ya da ucretsiz cozerim diyen arkadaş varsa, yardımcı olabilirse cok sevinirim. Scriptin ilgili dosyaları tarafınıza gonderilecektir.
Script bazı sunucularda calışırken, bazı sunucularda calışmıyor bu arada. Sanırım fonksiyonlarla ilgili bir durum, ancak ben cozemedim.
Yardımlarınız icin şimdiden cok teşekkur ederim.
Kolay gelsin.
Yardımcı olabilecek var mı?
PHP & PHP Framework0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Server-Side Programlama
- PHP & PHP Framework
- Yardımcı olabilecek var mı?