Oncelikle Herkese İyi Gunler,gunlerdir uğraştığım bir sorunu size danışmak istedim.ben bir sosyal ağ tasrlıyorum bunun icinde uye olacak kişinin bilgilerini ekran yansıtmak lazım.2 tane sorunum var 1.si şu siteye giriş yapıyorum duvar bolumundeki mesaj alnına mesajımı yazıyorum hesabı kapatıp başka hesaba giriyorum ordanda msj yazıyorum ama iki kullancının yazdığı msjda gozukuyor.yani kendi profilimde kendi msj ve diğer kullanıcının yazdığı msj gozukuyor.bunu nasıl ayarlayabilriyim acaba ? mesaj gonderme şekli şu şekilde ayarlardım kullanıcı tablosu ayrı ,msj gonderim tablosu ayrı acaba bunun icinmi kullanıcının kendi ait msjları değil butun kullanıcın yazdığı msjlar gozukuyor yani kişiyle msj gonderim bağımlı değil.bunu nasıl yapabilirim acaba , uyeler tablosuna msj kolonu eklesem olmaz başkada duşunemedim yardımcı olursanız sevinirim ? gelelim 2.sorunuma o da şu şekilde mesela siteye kayıt olan bir uyenin sayfasının arkaplan resmini dğeiştirbilme imkanı var yani istediği resmi profil arkaplan resmi yapabilir ozelliğini verdim.kişi siteye kayıt olurken default bir arkaplan resmiyle kayıt oluyor.buraya kadar herşey tamam defaul arkaplan resmi kullanıcada gozukuyor.sonra kullanıcının arkaplan resmini değiştiriyorum ama hala default resim gozukuyor session kullandım olmadı,direk olarak veritabanından cektim olmadı hala default arkaplan resim gozukuyor uptada ediyorum ama hala yeni resim gozukmuyor.scripti baştan yazdım hazır felan değildir yanlış anlaşılmasın şimdiden yardımlarınız icin teşekkur ederim