Evet arkadaşlar sorunum bu.
$mesaj="Merhaba arkadaşım benim mail adresim [email protected] ve bana ayrıca [email protected] adresindende ulasabilirsin";
bu bir deger ve form dan geliyor. icinde gorduğunuz gibi 2 tane mail adresi var metin icinde ve bu 1 de olabilir 10 da olabilir.
bu metin icinde ki mail adreslerini sildirmek icin ben bir yontem duşumdum ve soyliyeyim.
once metin icinde @ işaretini bulacağız @ işaretinden onceki ve sonraki ilk boşluğa kadar olan yerleri sileceğiz. tamam @ işaretinden sonra ki ilk boşlupa kadar olan ilk boğlupu yine explode ile yapabiliriz ama ya @ işaretinden onceki ilk boşluğa kadar olan kısmı nasıl alacağız ???
birde metin icnde 10 tane mail adresi var diyelim burada dongu nasıl yapacağız ???
bu benim duşundugum yontem di illaki daha kolay yontemler vardir bana biraz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
illa kod yazınd emiyorum mantığını verirseniz sevinirim. ama kod konusundada biraz ip ucu verebilirseniz daha cok sevinirim.
kolay gelsin iyi calışmalar.
(şimdi mesajı onizlemeye baktığımda farkettim ve bu forumda o olay var. mail adreslerini link haline ceviriyor. işte bu kod olabilir mesela ? bu nasıl yapılabilir )
text icindeki email adreslerini sildirme
PHP & PHP Framework0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Server-Side Programlama
- PHP & PHP Framework
- text icindeki email adreslerini sildirme