O galeriyi satmak isteyen uye şu anda msn listemde ekli durumda. yaklaşık 1 ay once tam hatırlayamıyorum bana elimde, resim galerisi scripti olup olmadığını sordu, olmadığı soyledim. Kendi sitemin script ini istedi veremeyeceğimi script in zaten mevcut olduğunu ve sanalevim scriptini kullandığımı soyledim kendisine. Sanalevim scriptini beğenmediğini (!) benim sitemdeki script i istediğini soyledi.(Halbuki aynısı) Vermek istemesemde ısrar ettiği ve ihtiyacı olduğunu duşunduğumden birazda eklemeler yaptığım sanalevim scripti ni kendisine verdim. Site kuracağını ve buna ihtiyacı olduğunu soyledi. Nerden bilebilirdim ki başkasının yaptığı scripti satmaya kalkacağını? Başkası dediğim sanalevimin kodlayıcısı. Bu script ucretsizdir ve herkes kullanabilir bildiğiniz uzere. aspindir.com da da mevcuttur. Bir de benim sitemin imajlarıyla birlikte adresini veriyor. Ve benim sitemi lekeliyor. Bu adamla şu andan itibaren ilişkimi kesiyorum.

trdesktop.com
masaustukizlari.net

bu sitelerdeki galeri scripti sanalevim resim galerisi scriptidir. Bunu da belirtmek isterim.

Bu mesajı bazı arkadaşların site imajından yola cıkarak benim satmak istememi duşunmesini engellemek icin yazma ihitiyacı duydum.

Yetkili arkadaş lutfen insanlar bunu okuyana kadar silme konuyu