oncelikle asp kullanıcılarına buradan selamlıyorum. ASP yani acılımıyla anımsayacak olursa Active Server Page programlamaya yeni giriş yapan bir kullanıcıyım. Teknoloji ve iletişim artık oyle bir noktaya geldi ki web sayfası yaparken asp gibi bir cok programlama dili var. Ben eski bir programcıyım Qbasın ve Pascal dillerini iyi derecede bilirim. Bununla beraber ASP ve JavaScript dillerini de geliştirme icerisindeyim. Aklıma takılan bir cok sual var. Fakat ilk ve on onemli suallerimden biri ASP'nin komut calışma mantığı yani algoritması. Bunu henuz kavramış değilim.İlk once buradan başlamanın mantıklı olacağını duşunuyorum. Programcılıkta algoritmanın onemini malum. Bende bu konu hakkında bilgi arıyorum. Bir kac ASP kitabı aldım. Fakat bu işin mantığını anlatmıyorlar. Ben bu işin mantığını kavramaya calışıyorum. Bu sorunumu amator kullanıcılar genellikle es gecip gidiyor. Umuyorum ki aranızdaki profesyonel kullanıcılar bu sorunumu anlayıp bana gerekli web sayfa adreslerini ve bilgilerini gonderirler. Şimdiden tum kullanıcılara teşekkur ediyorum. Saygılarımla