Merhaba arkadaşlar,
Size yeni bir Opencart eklentisinden bahsetmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi artık buyuk e-ticaret siteleri, okunma oranı %99 olan bir iletişim yontemi ile muşteri deneyimini geliştiriyorlar. SMS bilgilendirmesi!
Artık sitenizdeki tum işlemlerde hem kendinizi hem de muşterilerinizi opencartSMS.com adresindeki SMS eklentisiyle anında bilgilendirebileceksiniz.
Ucretsiz Kolay Kurulum
Tek yapılması gereken Opencart icin yazılmış olan SMS eklentisini opencartSMS.com'dan indirip kurmanız. Zaten butun işlemleri adım adım anlatıyor. Ayrıca tum Opencart versiyonları ile de uyumlu.
Neler Yapabilirsiniz?
OpencartSMS eklentisi ile;
Anında bilgilendirme yapabilir,
Hızlı geri bildirimde bulunabilir,
Kendinize hatırlatmalar yapabilir,
Alışveriş surecini şeffaflaştırabilirsiniz.
Boylece butun işlemler hakkında net bilgiye sahip olur ve muşterinizin de siparişiyle ilgili size başvurmasını azaltarak zaman kazanırsınız.
Nasıl Kullanırsınız?
Uyelik Bilgileri SMS: Sitenize uye olan kullanıcıya, uyelik bilgileri SMS olarak iletilir.
Yeni Sipariş Uyarısı: Yeni bir satış gercekleştiğinde size bilgilendirme mesajı gelir.
Potansiyel Muşteri: Sitenize yeni bir uye kaydı gercekleştiğinde, size SMS ile bildirim gelir.
Sipariş Durumu: Siparişin durumunu değiştirdiğinizde, muşterinize bilgilendirme mesajı gider.
Kampanya Duyurusu: Avantajlı kampanyanlarınızı, daha once sitenize uye olan butun muşterilerinize site adınızla toplu sms olarak ulaştırabilirsiniz.
Değiştirilebilir Mesajlar: Muşterilerinize gidecek olan butun mesajların kontrolu sizin elinizde olur ve SMS metinlerini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
Opencart SMS eklentisi BTK lisanslı toplu SMS gonderimi servisi yapan iletimerkezi.com altyapısıyla calışıyor. Ayrıca kurulum icin ucretsiz yardım da mevcut.
Sorularınızı buradan da iletebilirsiniz.
Ucretsiz Opencart SMS Eklentisi
OpenCart0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- e-Commerce Yazılımları
- OpenCart
- Ucretsiz Opencart SMS Eklentisi