#İşlem Listesi; 9.4 surumuyle yeni gelen ozelliklerden bir tanesi işlem listesi peki nedir bu işlem listesi? admin kontrol panelindeki tum yaptığınız değişiklikleri oynamaları gun gun saat saat yazan bir moduldur. Birden fazla yazarı olan siteler icin muazzam ozellik denilebilir.

#Performans Analizi; yeni gelen ozelliklerden bir taneside 'performans analizi' sistemin kasılmadan ve uygun şartlarda calışabilmesi icin sizlere onerdiği ozellikleri kapatmanız yada acmanızdan ibarettir. Sistem soyluyor diye illaki yapacaksınız diye bir kayide yok ama yapmanız sizin trafiğinizin azalmasına ve veritabanınıza yukun azalmasına neden olacaktır.

#Kontrol Sorusu; yeni gelen diğer bir ozellik ise 'kontrol sorusu' peki nedir bu kontrol sorusu denilecek olursa, başta yeni kullanıcı kayıt olmada, yorum eklemede, makale eklemede vs.. basit bir soru yazmanız ve kullanıcı bu soruyu cevaplamak zorundadır. Botları duşunursek sisteme saldırmamaları icin gayet guzel bir ozellik.

#Hızlı Duzenleme; hızlı duzenleme icin ajax teknolojisi kullanılarak sistem hızlandırılmaya calışılmış popup şeklinde acılıyor suruklenme ozelliği mevcut bu ozellikde hoş olmuş denilebilir.

#Bildirim Gonder; belkide en guzel ve en yararlı ozelliklerden bir taneside bildirim gonderebilme ozelliği gerci bu ozellik bir onceki surumdede mevcuttu ama dle offical sitesi bunuda tanıtımda ozellikler arasına yerleştirince bende yazmak gayesinde bulundum.#Game Trailers; gametrailers.com sitesi icin medya desteği eklenmiş, sistemdeki videoları paylaşmanız icin yapmanız gerek sadece aşağıdaki gibi kullanmak;
Kod:
[media=http://www.gametrailers.com/video/pax-2011-counter-strike-global/720475]

#Başka bilgisayardan bağlanıyorum; sitede kullanıcılar eğer kendi bilgisayarından değil başka bir bilgisayardan bağlanıyorsa ve bu seceneği tıklarsa şifresi hic bir şekilde tutulmaz guvenlik acısından guzel bir ozellik.
Kod:
Başka bilgisayardan bağlanıyorum.

Ustte bulunan kodu login.tpl de gerekli gorduğunuz yere kodu yapıştırınız.#Temanızda bulunan addcomments.tpl, addnews.tpl ve registration.tpl dosyalarını acınız ve;
Kod:
[sec_code]

Bulunuz ve aşağıdaki kodları yukarı kısmına yapıştırınız.
Kod:
[question] [TR]
[TD="class: label"] Soru: [/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: label"] Cevap:* [/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/question]