Merhaba arkdaşlar. size phpbb forum hakkında 2 sorum ve yardım istediğim olacaktı.
2 yıldır asp forum olan webwiz kullanıyordum ancak bu forumu hic php bilgim olmamasına rağmen phpBB cevirmek istedim ve cevirdim. (zor birşey değil tabi herkes yapar ama bilmedeğimden cekindim) ancak takıldığım 2 nokta oldu.

birincisi orn. foruma postalanan son 20 mesajı nasıl herhangibir sayfada yada anasayfamda gosterebilirim. bunu yapan bir cok site var sanırım ama internette aramama rağmen buna benzer birşey bulamadım. Kendimde php bilmediğimdem dolayı hicbirşey yapamdım. Bunu nasıl yapabilirim yada bunu yapabilmem icin bir sciprt varmı?

ikincisi ise forumlara uye olunurken gosterilen guvenlik kodları vardır. bu guvenlik kodlarını phpBB forumda nasıl aktif hale getirebilirim. Veya getirebilme şansım varmı?

Sorularım biraz uzun oldu sanırım ama kusuruma bakmayın artık dilimin donduğunce anlatmaya calıştım. Bilen arkdaşlar varsa eğer ve yardımcı olurlursa gercekten cok sevinirim. Bugun icinde herkesin Kurbanbayramını ayırca kutlamak isterim.

Saygı ve sevgilerimle...