Daha once Acık Kaynak CMS Odulleri konumuzda zaten yılın en iyi acık kaynak icerik yonetim sistemi odulu elemelerini duyurmuştuk. Her zamanki gibi Joomla! yine adaylar icinde diğer finalistlerle beraber yerini aldı ve maraton yeniden başladı. Bu sene Joomla kullanıcıları bir onceki seneye nazaran artıp daha da bilinclendiğinden bu yarışmada joomla daha da iddialı bir duruma geldi tabiki katılım olursa.
Katılmak ise son derece basit ve 30 saniyenizi alıyor, yapmanız gereken Best Open Source PHP CMS Finalists linkine tıklayıp gelen sayfada Vote for Best PHP CMS yazan yerin altında yer alan isimlerden Joomla! olanını secip adınızı ve eposta adresinizi yazmak. Belki de başa baş bir cekişmede sizin verdiğiniz bu oyun katkısının ne denli buyuk olacağını duşunerek hareket edeceğinizi duşunuyoruz. Hem boylece size boyle super bir sistemi kzandıranlara karşı vefa borcunuzu odemiş bile olabileceksiniz.
Dunya uzerinde Joomla! kullanıcılarının bir arada en yoğun bicimde yaşadığı ulkemiz gibi yerler bu yarışmanın da kaderini belirleyecektir. Cevrenizdeki arkadaşlarınız, dosyalarınız, sevgililerinize de buradan oy vermelerini sağlayabilir veya facebook ’tan tum arkadaşlarınıza duyurabilirsiniz. Joomla gercek anlamıyla hakettiği noktaya geldiği gun bir daha onu o yerinden indirebilecek bir başka sistemin olacağını duşunmuyorum bile. Her sene en buyuk rakibi ve birinci olan sistem olan Drupal gerek daha eski bir sistem olması gerekse de bu vesile ile dunya uzerinde daha cok kullanılması sebebiyle birinci geliyor. ulkemiz bazlı bu yarışma duzenlense uzak ara Joomla! birinci olacaktır ki joomla ile tanışanların başka bir sistem arayacağını duşunmuyoruz bile.
Uzun sozun kısası bu yarışmada Joomla ’yı bir adım oteye taşımak adına sizlerin katılımlarını ve Best Open Source PHP CMS Finalists sitesinden oylarınızı bekliyoruz.
Kaynak: mmcn.org - En İyi Acık Kaynak PHP CMS Final
Joomla İcin Bir Oy'da Sen Ver
Joomla0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- Joomla
- Joomla İcin Bir Oy'da Sen Ver