Merhaba Arkadaşlar...
--------------------------------------------------------------------------
Herşeyden once şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkur ederek başlamak istedim.
Reklam videolarını yayınlayabileceğim video sitesi yapıyorum Joomla 1.5.7 surumunu kurdum fakat temasını bir turlu istediğim şekilde editleyemedim temanın demosundaki goruntuyu bir turlu yakalayamadım. Ornek verecek olursak sağ menudeki yazılar, linkler menunun arka planından dışarı taşıyo + demodaki modullerin coğu yok
Site adresi http://www.zeklam.com/index.php
.Herneyse sorunlar anlatmakla bitmez ben isteklerimi alta yazacağım İlgilenenlerle msn de goruşeceğim [email protected] msn adresim. İlgilenmek isteyen arkadaşlar şunu belirtmek istiyorum bu işi profesyonel anlamda yapabilcekseniz ekleyin msn'mi !
İstekler
tema orjinaliyle aynı olacak.
Temayı gormek icin demo adresi: http://www.bestofjoomla.com/index2.p...html=1&id=1121
.Moduller arası genişlik ve uzunluk mesafeleri birbirlerine paralel olarak aynı olacak orneğin yan yana iki modulden birinde 5 link dierinde 2 link varsa 2 link olan modul kesinlikle dieriyle aynı yuksekliğe otomatik gececek
Site explorer da farklı firefox da farklı gorunmeyecek temada kaymalar olmayacak.
Not:Temanın demosuyla verdiğim site adresine bakıp karşılaştırdığınızda herşey aynı gorsellikte olacak
Odeme : Tema hazır olduğunda yapılacak. Cok fazla birşey istediğimi duşunmuyorum ucretide buna paralel olarak astronomik rakamlar bekleyenler hic ilgilenmesin diyorum daha iyi. Ayrıca guzel bir calışma sunulduğu takdirde bu sitenin yapımı tamamlandıktan hemen sonra 3 farklı site daha yapılacak buna bağlı olarak 4 site birden yapacağınızı da belirtmek isterim odeme konusunda kesinlikle celişkiye duşmeyin yeni olduğum guvenilir olmadığım anlamına gelmez ben burda sadece bir site yapıp sonra hic goruşmeyecek bir tasarımcı deil benimle devamlı olarak calışabilcek bir nevi takım arkadaşı arıyorum diyebilirim.
Joomla 1.5 tema editleme
Joomla0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- Joomla
- Joomla 1.5 tema editleme