Belki kullanmak isteyenler olabilir diye bir blog teması tasarladım. Bir sure once bitirdiğim tasarımı bugun lisanslı bir şekilde satışa cıkarmaya karar verdim. Tema, vBulletin temaları gibi acık kaynak kodludur. Yani duzenlemelere musaittir. Ayrıca kurulum ve temayla ilgili tum ayarlamalar tarafımca yapılacaktır. Ozel ufak tefek duzenleme istekleriniz olursa bunlarda aşağıdaki fiyata dahil bir şekilde yapılacaktır. Renk değişimi isteyenlere fiyata dahil olarak renk değişimi yapabilirim. Tema yalnızca tek domainde kullanılabilecek şekilde sınırlı sayıda satılacaktır. Kac adet satıldığı konuda surekli guncellenecektir. Başka sorunuz olursa ozel mesaj atabilirsiniz. Yakında bir film temasıda yapıp satışa cıkarmayı planlıyorum.
Tema Ucreti: 175 TL
Şuana Kadar Satılan: 2 adet
Ana Sayfa Goruntusu: Ana Sayfa
Tema Videosu: Video
İletişim ve Odeme: İletişim ve odeme bilgileri
R10 Satış konusu: Tıkla
Temanın Ozellikleri
Konular ana sayfada resimli bir şekilde listelenmektedir. Hem son acılan konular hemde son yorum yazılan konular listelenmektedir. 20 adet listelenecek şekilde ayarlanmıştır.
2. sayfaya gecildiğinde ayrı bir sayfada tum konular listelenmekte(sizin istediğiniz adette konular), jquery olarak sayfalama yapılmıştır.
Forumlara girdiğinizde konular resimli şekilde listelenmektedir.
Konu resimleri konuyu actıktan sonra ust kısımda beliren resim upload bolumunden yapılmaktadır. Resmini değiştirmek istediğiniz zaman yalnızca yeni resmi secip yuklemeniz yeterlidir.
Konu resimlerini yukleme kısmı yalnızca yoneticilere goruntulenecek bicimde ayarlanmıştır.
Header ve navbar tamamen değiştirilmiştir.
Bildirim sistemi eklenmiştir. Ozel mesaj, beğeni(eklenti kurulmalı), alıntı(eklenti kurulmalı) gibi işlemlerde bildirim gelmekte ve kırmızı olarak renk almaktadır.
Ana sayfa sağ tarafta gorduğunuz menu forumlardır. Yonetici panelinden bir forum acıp ona alt forum eklerseniz, menudeki gibi ust forum mavi renkde alt forum arka planı saydam bir renkte listelenecektir. Alt forumu olmayan forumlar mavi renkde listelenmektedir.
[Vbulletin 3.8.x] Ucretli Blogforum Teması (Yepyeni 3.8.x Dizaynı)
Ücretli vBulletin Hizmetleri0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- vBulletin
- Ücretli vBulletin Hizmetleri
- [Vbulletin 3.8.x] Ucretli Blogforum Teması (Yepyeni 3.8.x Dizaynı)