***COK ONEMLİ***
arkadaşlar freewalle tarafından daha onceki yazılarımı gormuşsunuzdur 650 tl.dolandırıldım. Bununlada yetinmeyip benim bu konular hakkındaki bilgisizliğimden yararlanarak kendisine ftp'den dosya yuklemenin nasıl olduğunu sorduğumda soylemekle anlıyamıyacağımı bilgisayarıma teamviewer programını yuklememi soyledi.(Bu program karşı tarafa bilgisayarı acma programıymış) ondan sonra google arama cubuğumun yanına uzaktan erişimle alexa sıra gosterme ve web sitesi reklamlarını gostermeme eklentilerini yukledi. ondan satın aldığım vbulletin hesabıma ve bana kurduğu forumumun admin panelime girememeye başlayınca freewalle tarafından dolandırıldığımı anladım. Ben Cumhuriyet Savcılığına suc duyurusunda bulunucam şeklinde yazılar yazdığımda teamviewer programı bilgisayarımda kapalı olmasına rağmen google arama cubuğumun yanına uzaktan erişimle eklediği alexa sıra gosterme ve web sitesi reklamlarını gostermeme eklentilerini uzaktan erişimle kaldırmış. Yani bilgisayarıma uzaktan erişimi hala devam ediyormuş. Bilgisayarımdan bilgilerimden ne kadarını caldığı hakkında bir fikrim yok. 22 Mayıs Pazartesi saat 11:00' e kadar sure verdim. Kendisine odediğim 650 tl.yi iade etmezse "Bilişim Sucu ve Nitelikli Dolandırıcılıktan" Cumhuriyet Savcılığına suc duyurusunda bulunucam. Kendisine mesleğimi soyledim. Ne kadar kanıtları silerse silsin bilişimci polis arkadaşlar mutlaka ortaya cıkarıyor. Para miktarı buyuk hayatta peşini bırakmam.
freewalle teamviewer programını kullanarak bilgisayardan bilgi calıyor.
Ücretli vBulletin Hizmetleri0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- vBulletin
- Ücretli vBulletin Hizmetleri
- freewalle teamviewer programını kullanarak bilgisayardan bilgi calıyor.