550 urun var virtuemart bileşenine aktarabilirim.Bileşeni kurdum fakat urunu sepete gonderdiğimde bileşenin login bolumunden giriş yaptığımda 403 hatası veriyor. Fakat site login modulunden giriş yapıp alışveriş yaptığımda sorun olmuyor. Bu sorunun cozumu konusunda yardımcı olabilirse de olur.
Joomla Alışveriş Sepeti Hazırlayabilecek Bir Arkadaş Aranıyor (Ucretli)
Joomla0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- Joomla
- Joomla Alışveriş Sepeti Hazırlayabilecek Bir Arkadaş Aranıyor (Ucretli)
-
27-11-2022, 07:01:59Bir arkadaş icin joomla ile konulardan oluşmuş basit bir alışveriş sitesi hazırlamıştım(Virtuemart bileşenini kullanmamıştım). Şimdi alışveriş sepeti istiyor. Urunlerin konularının altına yada icine modul şekilde bu urunu sepete at yazısı yada resimi olacak ve sitenini bir bolumunde kasa butonu olacak ve tum sepete attığı urunlerin fiyatlarının toplamı ve urunlerin isimleri listelenecek. Kredi kartı kullanımı falan yok sadece havale numaraları ve telefon numaraları cıkacak şekilde bir alışveriş sepeti istiyorum.
550 urun var virtuemart bileşenine aktarabilirim.Bileşeni kurdum fakat urunu sepete gonderdiğimde bileşenin login bolumunden giriş yaptığımda 403 hatası veriyor. Fakat site login modulunden giriş yapıp alışveriş yaptığımda sorun olmuyor. Bu sorunun cozumu konusunda yardımcı olabilirse de olur.