Yapımcı : Owner

Uyumluluk : MyBB 1.4.x - 1.6.x - Tum MyBB Forumlarında Kullanılabilir.

Tema Sorunları : Şablon ve CSS Kodlaması tamamen sorunsuzdur. Genel olarak yapılandırması tam tekmil satışa sunulmuştur.

Fiyat ve Odeme Şekli : Fiyat 25 TL olarak belirlenmiştir. Odeme PTT Yolu ile ve ya Ziraat Bankasından yapılacaktır.

Kurulum : Kurulumun tum aşamaları ve entegresi bana aittir. İsteğinize gore footer, konu gosterimi, navbar, postbit ve diğer ozelleştirilmiş alanların duzenlemesinde yardımcı olunacaktır. Ayrıca thead_bg ve tcat renkleri ( forum renkleri ) + arka plan + forum butonları gibi durumlarda da destek verilecektir.

Onemli Not : Onizleme olarak kendi sitemi verdim. Temayı aldığınızda SS lerde gorduğunuz gibi War Rock grafikleri olmayacaktır. Temanın iskeletini size teslim edeceğim. Ben herşeyi editleyerek temayı normal kullanım haline getiridim. Tema oyun teması olarakta kullanabilir ve iceriği her ne olursa olsun o forum icin kullanıma acıktır. Temanın şu an heryeri gorunumunden ozelleştirilmiştir. Tum forumlar icin ideal olarak tasarlanmıştır. WarRockHİT Teması genel ve iceriği onemsemeksizin tum MyBB Forumları icin kullanımı sabittir.

Tema Onizleme Adresi :

Sitemizden bakabilirsiniz.

İletişim : Ozel Mesaj ve ya MSN ( Ozel Mesajdan MSN Adresinizi Bırakınız )

Tema Ozellikleri :

1-) Tema oval gorunume sahip olup tarayıcılar ile uyum sağlamaktadır. ( Mozilla, Chrome , Opera vb. )
2-) Konu gosterimi ozelleştirilmiştir. Konu gosterimine ozel olarak 5 li sutun eklenmiştir. Butonlar ve konuyu goruntuleyenler eklentisine ozel olarak tasarlanmıştır.
3-) Footer ozelleştirilmiştir. Ekran goruntusunde 4 lu sutun halinde olan footer 5 li 6 lı olarak arttırılabilir.
4-) Navbar ozelleştirilmiştir. ( Misafir Giriş Paneli ve Kayıtlı Kullanıcı Paneli )
5) Ozelleştirilmiş 5+3 duyuru alanı eklenmiştir. Bunun sayısını dilediğiniz gibi arttırıp duşurebilirsiniz.
6-) Forumda yer alan konulara, kullanıcılara ve kategorilere tıkladığınız zaman ozel bir efekt oluşmaktadır. Ayrıca mouseover ozelliği isteğinize gore yapılmaktadır.
7-) İsteğinize gore clan bolumu tasarımı yapılmaktadır. Bunu dilediğiniz gibi ozelleştirebilirsiniz.
Alt kategoriler gorunumu ozelleştirilmiştir.
9-) Forum istatistikleri gorunumu ozelleştirilmiştir.
10-) Forumun tamamında yazı ve sayı stilleri ozelleştirilmiştir. Bunları dilediğinize gore değiştirebiliriz.

V2 İle Gelen Yeni Ozellikler:

1-) Thead yenilenmiştir. Thead grafikleri ve tcat grafikleri ozelleştirilmiştir.

2-) Alt Forumlar ozelleştirilmiştir.

3-) Butonlar ozelleştirilmiştir.

V2 ile gelen yeni ozellikler sadece gorsel efektler ve birkac yeni değişimdir. Bu yuzden V1 ile fiyatı aynı orantıdadır. V1 İcin MCTR Adresinden konuyu bulabilirsiniz.