Eklenti ismi: Sevgini Haykır
Eklentinin Calıştığı Versiyonlar: 1.6.x - 1.4.x
Eklenti Acıklaması: Sitenizde ziyaretci ve uyelerin icinden gelenleri yazabilecekleri,sola doğru kayan ve son zamanlarda populer olan bir modul.

Eklentinin Kurulumu:

sevgini_haykir_mybb.rar

Adım 1 : Phpmyadmin e girip Sql yazan bolume girelim aşağıdaki Sql sorgusunu yazıp git butonuna tıklayın.

Kod:
CREATE TABLE `mkl_mesajlar` ( `id` int(11) NOT lisanssız auto_increment, `yazan` varchar(30) default lisanssız, `mesaj` text, `durum` int(1) default '0', `ip` varchar(15) default lisanssız, `time` int(11) default lisanssız, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin5 ROW_FORMAT=FIXED;

Adım 2 : admin,istek ve mesaj.php dosyalarında gerekli db ayarlamalarını yapıyoruz.

Adım 3 : Dosyalarımızı Ftp mizde mesaj adı veya istek adı altında bir klasore upload edin. ( Ornek : siteadı.com/mesaj/ )

Adım 4 : http://www.siteismi.com/mesaj/mesaj.php?gonder=1 girin onaylayın. Daha sonra admin.php ye girin ve onaylayın.

Sitenizde uygun yere eklemeniz gereken kodlar ise aşağıda eklidir. Hayırlı olsun.

Kod:

Eklenti Resmi:

Not: Ayrı db acmanızı oneririm. Forum db sini doldurmayın..

Not: admin.php nin ismini şifre gibi değiştirmenizi oneririm. ( Guvenlik acısından.. )