arkadaşlar. benim sitemde birkac sorunum var. 1 veya birkacına yada hepsine yardımcı olabilecek olan olursa sevinirim..
ilk sorunum guvenlikle ilgili.. uye kayıt olurken malum guvenlik kodu sorar vbulletin. ancak benim sitemde kayıt olurken "guvenlik kodu alanı" gorunmuyor.. yanlış anlaşılma olmasın resim gorunmuyor demiyorum. guvenlik kodunu soran o tablolar yok. guvenlik koduunu yazacak kutu falanda yok. sanki aktif değilmiş gibi. ancak admin panelinde aktif. vede bu haldeyken uye olmak istediğinizde kaydı tamamla dediğinizde guvenlik kodunu yanlış girdiniz diye hata veriyor. o yuzden guvenlik kodunu kullanamıyorum..
ikinci hata:
sitemde ajax calışmıyor. ajax a bağlı eklentilerde calışmıyor. ornek mood manager , ajaxreg vs. alttaki resimde mood manager de secim yapınca cıkan hata gorunuyor.. vbulletin e ticket attım ancak 3. parti eklentiler icin destek veremiyoruz dediler.. ben tum eklentileri kaldırdım yie birşey değişmedi. ajax ı yeniden attım ftp ye yine değişmedi. tum dosyaları tekrar attım yine değişmedi. versiyon yukselttim yine değişmedi.
http://www.resimyuklet.com/resim.php?cg=depo4/resim1198030603.JPG
sıradaki sorum ( hata değil )
bilenler bilir mood manager ın importsuz yani ajaxa bağlı olmayan halinide ekleyebiliryoruz kullanıcı profil alanından Yeni Uye Profil Alanı Ekle den yapıyoruz. Profil sayfamızdan mood u değiştirebiliyoruz gayet guzel calışıyor. ancak ben bu secimi navbarda yapmak istiyorum. bir sitede gordum aşağıya resmini ekledim. ancak site adminine ulaşıp soramadım birturlu. bir arkadaşımız profil sayfasında kaynak goruntuleden ilgili kodları alıp navbar template ine ekle dedi. ekledim mood manager gorundu secebiliyoruz fakat bi sayfaya girdiğimzide yada sayfayı yenilediğimizde yine profil sayfasında sectiğimiz mood gorunuyor
http://www.resimyuklet.com/resim.php...1197732676.JPG
biraz uzun oldu ama site baya bi karman corman halde. tıkanmaya başladık yavaş yavaş. yardımı olabilecek olan arkadaşlar a şimdiden teşekkur ederim
Vbulletin forumum ile ilgili hatalar
vBulletin0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- vBulletin
- Vbulletin forumum ile ilgili hatalar