Arkadaşlar okul arkadaşlarım icin phpbb forum kurmuştum. Demin kendi sitemden bir mesaj geldi mailime. Siteye yeni uye olan arkadaş hakkında bana mail yollamış site. İlk defa başıma geliyor ve cok ilginc.

Boyle bir şey başına gelen veya bunun ne demek olduğunu bilen var mı? phpbb yeni bir uygulama yaptı da haberimiz mi yok Ayrıca gelen mailde kullanıcının şifresi de dahil butun bilgileri gelmiş.

Mailde şunlar yazıyor:

To: [email protected]
> Subject: xxxx Forumlarýna Hoþgeldiniz
> From: [email protected]
> Date: Mon, 16 Oct 2006 17:23:47 +0300
>
>
> xxxxx Forumlarına Hoş geldiniz
>
> COPPA ilkelerine gore kullanýcý hesabýnýz þu anda aktif deðildir.
>
> Lutfen aşağıdaki bilgileri yazdırınn ve ailenize imzalatarak. Daha sonra bu numaraya faxlayın
>
>
>
> Veya e-mail gonderin:
>
>
>
> ------------------------------ Buradan Kesiniz ------------------------------
> xxxx Katılma izni
>
> Kullanıcı adı: xxxx
> şifre: xxxxx
> E-mail: [email protected]
>
> ICQ No:
> AIM Adresi:
> MSN Messenger:
> Yahoo Messenger:
> Web Sitesi:
> Katýldýðý yer:
> Ýþ: muhasebe
> Ýlgi alaný: muzik , kitap okumak
>
> xxxx hakkýndaki bilgileri aldým ve adý gecen kiþinin uyeliðini onaylýyorum.
> Bu bilgilerin herhangi bir zamanda þifre ve kullanýcý adý girilerek deðiþtirilebileceðini kabul ediyorum.
> xxxxx sitesinin istediði zaman bu bilgileri benden talep edebileceðini kabul ediyorum.
>
>
> Aile veya Sorumulunun
> (Ad&#253: _____________________
>
> (Ýmzas&#253: __________________
>
> (Tarih): _______________
>
> ------------------------------ Buradan Kesiniz ------------------------------
>
>
> Site yoneticisi bu formu aldýktan sonra bilgilerin gecerliliðini kontrol edip hesabýnýzý aktif hale getirecektir.
>
> Lutfen kullanýcý bilgilerinizi unutmayýn. Þifreniz veritabanýmýzda þifrelenmiþ bir halde saklanmaktadýr. Þifrenizi geri getirmek ve site yoneticileri tarafýndan gorulmesi mumkun deðildir. Þifrenizi unuttuðunuz zaman e-mail adresinize yeni bir tane isteyebilirsiniz.
>
> Uye olduðunuz icin teþekkurler.
>
> --
> xxxx