ewt arkadaslarr..bir seslichat ( speakyweb ) 'de chatmaster olup biri sizi kucuk duşurup iftira atıp veya herhangi bi sebeble sizi o siteden gorevinizi alıp banladıysalar hic problem diil o siteyi 2 dakikada hackleriz yeterki gorevlilerin 2.ci şifresini bilmenizdir onemli olan..diceksinki onu bizde bilioruz

hayırr bilmiosunuz cunku ben bi video yayınlamıştım boşluk veya or acığı ile ikinci şifreye zıplıodu artık o devir o acık kapandı duşununki bu benm buyuk acığım seslidunya.com 'da bile işe yarıosa demekki bi bildiğim bişe varmış

.. eğer sende benm bu yaptıgımı bu acığımı ogrenip ikinci şifreyi benle paylaşıp berbaer hackleyelim derseniz buyrun >> [email protected] yada yasak oldugu icin ozel mesaj atın bana msn'nizi verin yeterki 1 - 25 haneli ikinci şifreyi bilin site neresi olursa olsun hic ama hic farketmez yani bunun acığı yok die gelmeyin 2.ci şifre yeterlidir .. duşununki seslidunya.com birsesver.com tiklasohbet.com gibi yuksek webmasterciler + ustun professional olarak hazırlanmış panellerde bilee bu acık varr
UNUTMAYIN " İKİNCİ ŞİFRE " VEE HACK !!