Merhaba ipb 2.1.6 kullanmaktayım vbulletine gecmeyi duşunuyorum yaptığım denemelerde bazı ufak sorunlar oldu tam sağlıklı gecileceğini bilmedende olaya girişmekten cekiniyorum ipb den sorunsuz olarak vb ye gecen varsa oneri ve duşuncelerini duymak isterim , tum ayarlamaları yapıp sistemi deneme amacı ile taşıdım son olarak vb sayaclarını guncelledim ama sonucunda
uyeler listesinde aktarılan kullanılar gorunmemekte ama forumda varlar bu ipb den aktarılan uyeleri listede gostermek icin ne yapmam gerekli acaba
Aktarımlardan sonra bazı postların ikişer ikişer acıldığını farkettim taşımadan sonra cıkan ikinci problem bu ama onemsiz yinede
İpb forumda Quate tag ları kullanılan mesajlar vb aktarım sonunda hatalı aktarıldı bu impex den kaynaklanmakta hatalı aktarım orneği altta bunu duzelteme yolunu bulamadım ve bundan yakınan cok var forumlarda sizde durum ne oldu acaba cozumu varmı cunku cok kotu gorunuyor tonlarca quate mesajını editleme gibi bir şansımda yok
Kod:
ALINTI([email protected] May 30 2006, 06:12 PM) Quoted post
--------- [/b][/quote]
Ve en onemli sorun Attachments olayı ipb forumumda cok fazla ve onemli Attachments eklentilerim var bunları taşımada her seferinde (doğru dizin ayarlarını yaptığım halde Source file not forund hatalarını aldım ) ve hicbir dosyam vb ye taşınamadı bu benim icin en buyuk problem ipb den geciş yapıp bu sorunu aşan varsa lutfen yazsınlar...
ipb deki kullanıcı imzaları tam olarak taşınamadı
Ve tabii kullanıcılar eski şifrelerini değiştirmek zorundalar istek yaparak tabii bu normal olabilir iki forum arasındaki şifreleme sisteminden kaynaklanan bir durum...
iipb kullanıp bu sorunları yaşamadan vb ye gecen yada bu sorunları yaşayıp cozum yollarını bulan varmı acaba bende arada kaldım gecmek istiyorum ama yukarda yazdığım problemler buyuk bunlar cozulemezse sonra zorda kalmak da başka bir durum ne diyorsunuz ...
İPB den Vbulletine Gecişte Sorunlar ve Tavsiyeniz...
vBulletin0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- vBulletin
- İPB den Vbulletine Gecişte Sorunlar ve Tavsiyeniz...