Sınırsız domain lisansı 300 TL

GUNCELLEME : EKLENTİMİZE BUGUN WATERMARK OZELLİĞİ EKLENMİŞTİR! ARTIK GORSELİ OTOMATİK OLARAK EKLENTİMİZ İLE HEM OZGUNLEŞTİRİP HEMDE LOGONUZU EKLEYEBİLECEKSİNİZ

Eklentiden Gorsel :​

Eklentimiz Pinterest spam olayını ciddi miktarda azaltıyor. 6 aydır kendi eklentimi kullandığım hesabım :

Orjinal Gorsel :

Ozgunleştirilmiş + Watermark hali :

Google Aramalar cıktısı :

Muşterilerimizden Yorumlar

Tugrabey;1074474882' Alıntı:
Arkadaştan bir adet sınırsız domain icin olanı alındı. Sınırsız domain olarak cıkartması ve watermark ozelliği eklemesi olayı guzelleştirdi. Teamwieverdan destek verecek kadar ilgili idi. Ki eklenti kullanımı cidden basit zaten, ama yaptığı iş oldukca etkili ve buyuk. Sunucuyu yormaması buyuk bir artı, ustelik eklenti işlemleri de oldukca hızlı/stabil yapıyor. Takdire şayan. Omurluk kullanmak icin aldım, değeceğini duşunuyorum. Furkan, yaptığı eklenti ile ilgileniyor guncellemeler yapıp ucretsiz olarak bilgilendirip yeni dosyayı gonderiyor. Arkadaş on numara bir insan. Tavsiye edilir.
Genişletmek icin tıkla ...

Teksen_06;1074474836' Alıntı:
Eklenti alınmıştır. Kucuk bir problem oldu fakat @furkanOymak hocam sağolsun team ile bağlanarak halletti. Hayırlı satışlar

alemextra;1074474887' Alıntı:
EKlentiyi satın aldım.. ve biraz evel furkan arkadaşımız kurulumunu yaptı vede test etti... yararlı bir eklenti..

Kilic;1074474461' Alıntı:
Eklentiyi dun aldım, bugun deneme fırsatı buldum. Cok başarılı olmuş ve cok işime yaradı.

ChostFreak;1074473599' Alıntı:
1 Adet satın alındı. Guzel calışıyor.

DieseLLL;1074472242' Alıntı:
10Lisans Alındı.Arkadaş Guvenilir.