CS:GO kotu takım yuzunden rutbe atlayamıyorum
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- CS:GO kotu takım yuzunden rutbe atlayamıyorum
-
27-11-2022, 06:05:42Merhaba herkese. 17 yaşındayım, ilk oynadığım zamanlardan kalma Silver II rutbede oynuyorum ama gerek takımın troll dolu olması gerekse karşı takımda gizlice kullanılan hileler olması nedeniyle bir turlu Rank yukselemiyorum. Rutbemde iyi oynarım kazandığımız maclarda genelde 1-3. sıralar arasında olurum, rahat 20 leş alırım ama otuz mactır tek rank atlayamadım. Takım troll oluyor, karşı tarafta gizli kullanılan hileler (or. Takımın bulunduğu yerlere bomba atmalar macın başında az kişinin olduğu bomsite'a full takım dalmalar, rutbeye gore inanılmaz yuksek aim başarısı, surekli headshot atanlar, gormeden vurma vs. saymıyorum bile) nedeniyle bir turlu rank yukselemedim gitti. Hile kullanmıyorum, iyi report veririm, sakin oynarım (artık sakinlik kalmadı :/) ve fena bir oyuncu değilimdir silver'a gore. Prime oyuncuyum ucretsiz olmadan once oyunu satın almıştım. Benden ust duzeyde (her rutbe olur) sakin, reportu iyi takım arkadaşı arıyorum(steam adım Captain Piss-off). Taliplerimi bekliyorum