* Sınırsız ana kategori ,
* Sınırsız alt kategori ,
* Farklı gorunumlerde haber modulleri bulunmaktadır,
* 6 Ayrı secilebilir blok şekli ,
* Full SEO bulunmaktadır || Sitenin hicbir yerinde kesinlikle normal link yoktur,
* Foto Galeri ,
* Video Galeri ,
* Firma Rehberi . (Actığınız kategorilerde ziyaretciler firma ilanlarını girebilirler.)
* 9 farklı reklam alanı,
* İstediğiniz bloğun altına ustune yanına sağına soluna bannere ic sayfalara yonetim panelinden reklam ekleyebilirsiniz .
* Detaylı haber arama .
* Yorumlu anket sistemi .
* Yazarlar . Siteye istediğiniz sayıda yazar ekleyebilirsiniz. Yazarlar yoneticiden bağımsız olarak sizin verdiğiniz şifreyle giriş yapabilir ve yazılarını girebilirler. Admin onayıyla yazar yazıları aktif edilerek sitede yayınlanır.
*Borsa Modulu
* Hava Durumu .
* En cok okunan habeler.
* En son eklenen habeler.
* Son yapılan yorumlar .
* En cok izlenen videolar.
* En son eklenen videolar.
* En cok izlenen foto galeri.
* En son eklenen foto galeri.
* Videolu haberler .
* Ozel Haberler .
* Her ana kategori altında kendine ait manşeti bulunmaktadır .
* Ziyaretcilerin uyelik gerektirmeden haber gonderebilir ve onay ile sitede yayınlanır .
* RSS .
* Sitene ekle .
* Editor ekleme. Siteye editor ekleyebilir ve bu editorlere istediğiniz bolumlerin kullanımı icin yetki verebilirsiniz.
* Yonetim panelinde ziyaretcilerin kac defa,
- hangi adreslerden,
- hangi arama motorlarından,
- hangi arama kelimeleriyle geldikleri istatistikleri tutulur .
* Yonetim panelinde her kategorinin kendi haber botu bulunmaktadır . Haberleri ister botla isterseniz elle girebilirsiniz.
* Yonetim panelinde Photoshop'a gerek duymadan orta duzey resim işlemlerini Sanal Photoshop Programımızla yapabilirsiniz .
* Yazar ve haberlere onaylı yorum yazılabilmektedir.
* Haber arama yapılabilir.
* Yonetim panelinde tum blokların kategori yazan kısımlarındaki resimlerin renklerini onceden belirlediğimiz renklerle değiştirebilirsiniz .
* Yonetim panelinde En cok yorumlananlar, Hava Durumu, Borsa, Haber arama, Sizden gelenler, En cok okunanlar, Anket v.s. bloklarını ekleyebilir ve silebilirsiniz.
* Site google da cok hızlı indexlenmektedir.
*7 farklı renk seceneği vardır.
* Eğer isterseniz ucrete tabi İHA ve DHA ajanslarına bağlı haber robotu kurulumu yapılır.
Alan Adı + Sınırsız Host + Script
Site Satış Fiyatı Sadece 650 TL'dir.
Toplu Satış imkanı vardır.Toplu satışlarda fiyat duşer.
Ornek Site : www.buyukgolcuk.com
Siteye istek ve ihtiyaclarınız dahilinde istediğiniz eklentiler ucreti karşılığı yapılır.
Eski haber sitenizde bulunan tum bilgiler (Haberler ve yazarlar) eski siteniz incelendikten sonra uyum sorunu olmaz ise scriptimize uyarlanarak yayına sunulur.
Mail & MSN Adresimiz : email protected - email protected - email protected Tum soru ve sorunlarınız icin bize ulaşabilirsiniz .
Sistem Goruntuleri :
Ana Sayfa

Yonetim Paneli

Haber Paneli

Haber Ekleme Yonetimi

Buyuk Golcuk Haber bir GUREL GROUP A.Ş iştirakidir.
GUREL GROUP REKLAM VE YAYIM DEPARTMANI
Odemeler
İşbankası, Garanti, Yapı Kredi, Halkbank, Deniz Bank