Bildiğiniz uzere yakın zamanlarda Valorant'a Turk Ajan geleceği soyleniyordu. Biz de yaklaşık 1,5 yıl once forum olarak,"Acaba oyuna Turk ajan gelse nasıl olurdu?" diye tartışmıştık:
(Valorant'a Turk Ajan Gelir Mi?)
O tartışma sonucunda kendi skill tahminlerimi de paylaşmıştım sizlerle. Yaklaşık 1 yıl sonra tekrar foruma girince aklıma o konu geldi ve sizinle acaba ne kadarını tutturmuşum diye tekrardan konuşmak istedim .

İlk olarak, Q yeteneğine uzaktan kontrol edilebilen kumandalı patlayıcı yeteneği demişim. Fade'in Q yeteneği ise:
Mıhla (Q)​Bir saf korku yumağı kuşan. Fırlatmak icin ateş et. Yumak belli bir sure sonra yere iner. Yumak yere carptığında acılarak yakındaki duşmanları oldukları yere sabitler. Sabitlenmiş duşmanlar sağır olur ve curume hasarı almaya başlar. Yumağı yere erken indirmek icin tekrar kullan.

E yeteneğine: "Allah Allah diye bağırarak iman gucuyle duşman askerlerine kurt yollama yeteneği.", demişim. Fade'in E yeteneği ise:
Musallat (E)​Musallat olan bir gozcu kuşan. Fırlatmak icin ateş et. Gozcu belli bir sure sonra yere iner. Gozcu yere indiğinde etkinleşerek goruş menzili icinde kalan duşmanları acığa cıkarır ve hepsine dehşet izi uygular. Duşmanlar gozcuyu yok edebilir. Gozcuyu yere erken indirmek icin tekrar kullan.

C Yeteneğine: "Raze'in bombası ile, Cypher'ın bubi tuzaklarını birleştirerek, o ortamdan gecen duşmana patlayıcı hasarı verme yeteneği." demişim. Fade'in C yeteneği ise:
Ecel (C)​Bir Ecel KUŞAN. Ecel'i duz bir hatta ileriye yollamak icin ateş et. Ecel, koni şeklindeki goruş alanında bulunan herhangi bir duşmana veya duşmanın bıraktığı ize kilitlenip hedefinin peşine takılır ve yakalarsa hedefin goruşunu kısıtlar. Ecel'i nişangÂhının baktığı yone doğru ilerletmek icin ateş etme duğmesine basılı tut.

Son olarak Ultisi, X Yeteneğine: "Allah'ım bana yol goster diyerek, duşman ajanlarının yerini 10 saniyeliğine gorme yeteneği." demişim ve Fade'in Ultisi:
Gece Karanlığı (X)​Korkunun gucunu KUŞAN. Duvarların icinden gecebilen bir kÂbus enerjisi gondermek icin ateş et. Bu enerji rakibe doğru giden bir iz oluşturmanın yanında rakibi sağır eder ve curume uygular.

Yeteneklerin coğunun dalga kısmını almazsak tutturduğumu duşunuyorum, siz bu konuda ne duşunuyorsunuz?