Hemen konuyu anlatıyorum elimde karambit boşel FT ve usp-s timsah FN vardı toplamda 2000 TL civarı. Ben Steam Community :: SHM Trading Knives/Gloves isimli kişiye takas teklifi yollamıştım 2 itemime karşılık yine bir karambit. Aradan bir sure gecti bana başka bir teklif sundu tabii bana uygun değildi ve elindeki bıcağın fiyatı da duşuktu benimkilere gore, bende yeni teklif yaptım ve onceki yaptığım teklifin aynısını yaptım. Mobilden onayladım teklifi ve takas hata verdi sayfayı yenilediğimde hicbir takas onayı gozukmuyordu. Takas gecmişine baktığımda itemlerim başka birine gitmişti işte o zaman ne yapacağım ben şimdi demiştim gitti paralar dedim. Steam'a 3-4 kere ticket attım takas gecmişini, bıcağı ne zaman aldığı mı, ve bıcağın SS'ini yolladım Steam'e, profilide şikayet ettim. Steam ne zaman geri doner bilmiyorum itemlerimi geri alabilir miyim bilmiyorum ama bas bayağı adam takasımızı kopyalamış ve ona atmışım itemeleri. Benim itemlerimi geri alma şansım var mıdır?

İşte dolandıranın profili şikayet eder misiniz?

Steam Community :: **************________00503165 No information given.
steamcommunity.com

Edit: Beni dolandırdıktan 1-2 saat sonra envantere baktığımda başka bıcak ve eldiven vardı anlaşılan benden sonra başkasınıda dolandırmış.