Son 1 aydır Valorant oynarken ağ ile alakalı bitmek bilmeyen sorunlar yaşamaktayım.
Sorunun benimle alakalı olabileceğini duşunerek evimdeki Ethernet kablolarını yeniledim buna rağmen sorunum devam etti.
Daha sonra defalarca Superonline'ı aradım ve teknik destek istedim gelip modemimi değiştirdiler, modemim değiştiği halde problemim cozume ulaşmadı.
Bilgisayarıma format atıp butun driverları (anakart driverları dahil) yeniden kurdum. Defalarca hız testi yapmama rağmen hız değerlerim 50 Mbit uzeri ve ping değerlerim normal gozuktuğu halde oyunun icinde sanki teleport oluyormuşum, karşıdan mermi sıktıkları zaman sanki surekli olarak takılıyormuşum ve sıktığım mermiler gec gidiyor gibi bir hissiyatla oyun artık oynanmaz hale geldi, sorunun ara ara donmalardan ziyade 1-2 dakikada bir baş gosteren sorun gibi değil de 2 saniyede bir (surekli olarak) devam eden internet bağlantısındaki istikrarsızlıktan kaynaklandığını oyun icinde de tecrube ettiğimi soyleyebilirim. Yukarıda da belirttiğim gibi Ethernet (LAN) kablolarını yeniledim fakat daha oncesinde 10 sene Superonline kullandık 2 sene gibi bir surecte farklı bir internet servis sağlayıcısı ile devam ettikten sonra tekrar Superonline'a geciş yaptık, ana modemden evime gelen kablo kısa kaldığı icin ek donuşturucu kullanarak iki farklı kablo ile bağlantımı sağladılar (evin icindeki kısa olan WAN kablosunu da yeniledim) ve uzun olan kablo yaklaşık 12-13 senelik bununla alakalı bir sorun oluşmuş olabilir mi? Umarım sorunumu detaylı olarak izah edebilmiş ve ayrıntılı bir şekilde bilgi verebilmişimdir. Herhangi bir yazım hatası da varsa kusuruma bakmayın. Herkese iyi Sosyal'ler. Yardımlarınız icin şimdiden teşekkurler.
Dosya Ekleri