Valorant'tan 4 ay once ban yedim (7 bin TL'lik hesap perma yedi ve artı olarak 4 ay HWID ban yedim, PC'de 3. taraf olarak kırık dosyalar, CS hilesi vs. vardı, evet ama Valorant'la uzaktan yakından bağlantılı olan bir hile veya dosya yoktu ona rağmen acmadılar.). Mayıs 2 2022'de HWID banın acılma tarihi doldu, oyuna girdim giriş yaptığım tum hesaplar ban yedi. Biraz bekleyip zaman tanımayı tercih ettim. Bugun banın acılışından sonraki 4. gun ve giriş yapmayı denedim. Tekrardan Val 152 hatası aldım. Bu hatayı araştırdığınızda 4 aylık bir donanım banı olarak geciyor, kısacası Valorant paramı bastığım, saatlerimi harcadığım hesabımı banlayıp maillerime bakmayıp, artı olarak 4 ay beklediğim cihaz banımı da acmayıp tekrar banladı. Gercekten boyle bir destek ekibine sahip olan firma nasıl bu kademelere yukselip 20 kusur ofis acmış ben anlamıyorum. Oyuncularına 2017'den sonra destek vermeyi bıraktılar ve sadece kazanacakları parayı duşunmeye başladılar. Hicbir şekilde maillerime cevap alamıyorum. Artı olarak ne bir iletişim numarası var ne de destek ekibinden biriyle canlı olarak konuşma imkanı. Yazık gercekten sezon 2'de League of Legends oynamaya başladım. Nereden baksan en az bir 10 senem gecti benim bu firmada, ona rağmen benim ile ilgilenmeyi bırak, maillerime bile cevap vermiyorlar. Gercekten yazık. Tum param ve zamanımı, artı olarak tum hakkımı sonuna kadar Riot Games Turkiye ekibine haram ediyorum. Gercekten gulunc bir olay. Banımı acıp actığım hesapları banlıyorsunuz, artı olarak tekrardan 4 ay cihaz banı yiyorum. Ben tekrardan ban yememek icin ay başında bilgisayara format attım ya.
Valorant beni banlamasın diye sırf PC'ye bir şey indirmiyordum fakat beklediğim sonucu alamadım, elde ettiğim tek şey zaman ve para kaybı oldu. Tam bir hayal kırıklığı...