Mesela Aztec haritasının başarımını şu anda normal yollarla kazanmak mumkun değil. Ama harita yapımcısının dediğine gore raund kazanma map'inin adını de_aztec yapıp CS:GO'nun orijinal map klasorundeki Aztec ile değiştirip haritayı acınca ve 100 raund kazanınca başarım sayılıyormuş. Bende denedim ve gercekten Aztec haritasında 100 raund kazan başarımı oldu.
Hatta mesela map'in adını de_dust2 yapıp oynayınca kazandığın rauntlar sayılıyor. CS:GO Stats gibi sitelerde de kaydediliyor. Yalnız bir sıkıntı var, oyun dosyalarıyla oynamak ban sebebi olabilir diye biliyorum. Harita yapımcısına da sordum. Oyun uzerindeki harita dosyalarıyla oynamak ban sebebi değildir. Oyundaki harita dosyaları oyunu etkileyen ana dosyalardan sayılmaz. Yalnızca VAC korumalı sunucularda hile acan ban yer gibi bir cevap verdi. Kendisinin başarımlarına baktım, kazanılma tarihi 2016 yılıydı.
Sizce hesabımın yasaklanma ihtimali var mıdır? Hicbir şekilde 3. parti yazılım da kullanmadım şimdiye kadar. Programla bile başarım kasanlar var. Onlar yasaklama almıyorsa ben de almam diye duşunuyorum. Kesin cevap verebilecek biri var mı acaba?
Cevabımı aldım. Bunun dışında soyleyecek bir şeyi olan var ise yazabilir.
Dosya Ekleri