Oncelikle utanc verici bir paylaşım yapmaktan bilgilendirme gereği duydum. Daha onceden VAC konularını arastırırken hile sozu gecti bu platform altında. Arastırma yaptım kendimce. Valve VAC sisteminde yenilikler olarak yapay zeka getirdi. VAC anticheating guclu yazılım desteğinde yenilikte var. Şimdiki zamanda VAC yiyince botlarla bile oynayamıyorsun. Onceden oynanabiliyordu. Bu hile yazılım satan şirketler, yazılımcılar hileyi satarken diyorlar ki yok efendim null-baSSE koruma ozelliği ile %0 VAC, %0 owerwatch hesap garantisi. İyi guzel pazarlama mantığı olarak malum cok laf yalansız, cok mal haramsız olmaz. Espirisi bir kenara, uzattım maruz gorun ozur diliyorum. Alıyorlar bizim insanımız kullanmak icin Windows guvenlik duvarını kapatın diyor. Gercek zaman korumasını, yok sunu yapın, bunu yapın tamam iyi guzel her sey. Acıyorlar oynuyorlar falan o hile yazılımını kullansan da kullanmasan da Bitcoin virusu bilgisayarına kendi tertemiz sistemine ellerinle otenazi yapmış oluyorsun. FPS duşmesi, yok sunlar bunlar falan işte bu virus yuzunden ve de yeni hesap acsan da VAC yemeye davet cıkarıyorsun. Sonra bu yazılımcılar bilgisayarınız uzerinden internetinizden etherum Bitcoin yapıyorlar. Performans duşuyor, elektrik faturanız bile bilgisayarınız acık olduğunda yuksek gelirse sasırmayın derim. Ben yazılım uzmanı ya da bilgisayar muhendisi değilim. Uzak duralım lutfen.

Dosya Ekleri kanıt.jpg 32,5 KB · Goruntuleme: 216