Valorant banı acılır mı? Arkadaşlar birkac gun oncesinde Valorant'tan perma ban yemiştim konuda oluşturmuştum. O konudan sonra Valorant'a bilet attım ve yardım istedim fakat araştırmalarıma gore herkese aynı cevabı gonderen bot bana da aynısını gondermişti ve ben de bilet atarak hesabımı kurtaramayacağımı anladım. Ban...
www.technopat.net

Valorant'dan sebepsiz yere perma ban yemek Hicbir şey yapmadım derecesiz girdim, adamı tam vurdum oyun sona erdi hileci yakalandı denildi. Sonra beni oyundan komple atıp bu yazı karşıma cıktı. Yaklaşık 300TL yatırmışımdır, hesabımda Ejder Vandal Battle Pass skin 2675 VP var. Bunlar şimdi boş mu ayrıyeten o kadar oynadığım sure? Hile...
www.technopat.net

Yaklaşık bundan 51 gun once Valorant'dan tahmin ettiğim uzere letasoft sound booster adlı ses arttırma programı yuzunden ban yedim. Uygulama paralıydı bende crackli yapmıştım ve boyle tur şeylerin Valorant da ban sebebi olduğunu bilmiyordum. Hesabımın şu anki değeri 500 600TL ve 3 aylık sure dolup tekrar 0'dan başlasam da o hesapta tekrar alınamayacak. Oyun ici kart ve Battle Pass'in tum skinleri bıcağı vardı. Yaklaşık 10 tane bilet acmışımdır Riot'a ve ilk 3'unden sonra biletlerim otomatik kapandı. Zaten hepsini de bot cevap veriyordu. Yuzde yuz emin değilim sadece onun yuzunden ban yediğimi tahmin ediyorum.

Yani kısaca: Riot'dan bir yetkiliye nasıl ulaşıp da sorunumu anlatıp hesabımı actırabilirim. Yetkililere ulaşıp hile kullanmadığımı sistemin letasoft sound booster adlı crackli bir uygulama yuzunden ban attığını nasıl kanıtlayıp soyleyebilirim.