Herkese merhaba.
CS:GO ya gelen son guncellemeden sonra bilgisayarımda ciddi fps duşuşu yaşadım. Bu problemimi aşağıdakileri yaparak cozmuş bulunmaktayım. Bunları yaptıktan sonra CS:GO oyun ici ana menude arkaplan siyah oluyor ve birkac efekt kalkıyor. Bunun sayesinde FPS sorunu cozulmuş oluyor.

NOT : Ben bu şekilde cozume ulaştım. Sizde problem halen devam ediyorsa farklı yontemler bulup deneyiniz.

-Oncelikle steam den CS:GO ya sağ tıklayarak ozellikler diyerek yerel dosyalar sekmesinden yerel dosyalara goz at butonuna tıklıyoruz.

STEAM>KUTUPHANE>CS:GO SAĞ TIK>OZELLİKLER>YEREL DOSYALAR>YEREL DOSYALARA GOZ AT

-Ardından karşımıza cıkan pencerede '' csgo '' isimli klasoru acarak panorama yazan klasoru acıyoruz.

csgo>Panorama

-Şimdi ise bu klasorun icindeki '' videos '' isimli klasoru sağ tıklayarak yeniden adlandır diyoruz. ismini '' videos1 '' şeklinde kaydedip cıkarak steam den tekrar kutuphaneye geliyoruz. Burda CS:GO oyununa sağ tıklayarak ozellikler diyerek başlatma seceneklerini ayarla kısmına alttaki komutu yazarak kaydediyoruz.

KOD : -novid

Artık oyuna girerek sorunun cozulduğunu gorebilirsiniz. FPS sorunu cozulen arkadaşlar belirtirse sevinirim.
İyi oyunlar.