Herkese merhaba.
CS:GO ya gelen son guncellemeden sonra bilgisayarımda ciddi fps duşuşu yaşadım. Bu problemimi aşağıdakileri yaparak cozmuş bulunmaktayım. Bunları yaptıktan sonra CS:GO oyun ici ana menude arkaplan siyah oluyor ve birkac efekt kalkıyor. Bunun sayesinde FPS sorunu cozulmuş oluyor.
NOT : Ben bu şekilde cozume ulaştım. Sizde problem halen devam ediyorsa farklı yontemler bulup deneyiniz.
-Oncelikle steam den CS:GO ya sağ tıklayarak ozellikler diyerek yerel dosyalar sekmesinden yerel dosyalara goz at butonuna tıklıyoruz.
STEAM>KUTUPHANE>CS:GO SAĞ TIK>OZELLİKLER>YEREL DOSYALAR>YEREL DOSYALARA GOZ AT
-Ardından karşımıza cıkan pencerede '' csgo '' isimli klasoru acarak panorama yazan klasoru acıyoruz.
csgo>Panorama
-Şimdi ise bu klasorun icindeki '' videos '' isimli klasoru sağ tıklayarak yeniden adlandır diyoruz. ismini '' videos1 '' şeklinde kaydedip cıkarak steam den tekrar kutuphaneye geliyoruz. Burda CS:GO oyununa sağ tıklayarak ozellikler diyerek başlatma seceneklerini ayarla kısmına alttaki komutu yazarak kaydediyoruz.
KOD : -novid
Artık oyuna girerek sorunun cozulduğunu gorebilirsiniz. FPS sorunu cozulen arkadaşlar belirtirse sevinirim.
İyi oyunlar.
Cozum CS:GO Son Guncellemeden Sonra FPS Sorunu
Oyun Dünyası0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Cozum CS:GO Son Guncellemeden Sonra FPS Sorunu