Merhaba, yarım saat once Valorant oynarken bir anda sozde hile kullandığım icin ban yedim. Ama asla hile kullanmadım. %99 ihtimalle karşı takım topluca reportladı ve ban yedim. Tum vuruşlarım normaldi ve killim de normaldi. Oynadığım hesap arkadaşımındı, onun hesabına girdiğim icin ban yemiş olabilir miyim? Ya da birkac gun once CS:GO'da hile actığım icin yemiş olabilir miyim? Riot'a ticket attım. Banı acarlar mı? HWID ban değil, hesap banı. Hesaba para yatırmıştı arkadaşım. Bu arada cidden haksız ban yedim. Hile kullanmadığıma yemin bile edebilirim.
Neden ban yediğimi anladım. Ben her zaman arkada WLAN Optimizer adlı, .exe uzantılı bir uygulama kullanıyorum. Bu uygulama Wi-Fi'yi optimize etmeye yarıyor. Anlık ping cıkmasını falan engellemeye yarıyor. Valorant oynarken hep bu uygulama arkada calıştı. Ve Vanguard bunu 3. parti bir yazılım olarak algılayıp ban attı.
Şu videodaki arkadaş da benim gibi ban yemiş. Ban yedikten bir sure sonra başka hesaplarda spoofer kullanmış, sonra kendi hesabında oynayabilmeye başlamış. Ben de aynısını yapsam ban kalkar mı sizce?
Valorant'ta haksız ban yedim
Oyun Dünyası0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Valorant'ta haksız ban yedim