Merhaba arkadaşlar uzun zamandır uzerinde uğraştığım wordpress film temasını bitirdim. V1 surumu olarak ister film, ister fragman teması olarak kullanabilirsiniz. Eklentisiz olarak ceşitli fonksiyonlar ile oluşturduğum bu temayı kolay kullanımı acısından beğeneceğinizi umut ediyorum.

- Tema Ozellikleri
* Valid, Seo ve tarayıcı uyumludur. (Ana sayfada bulunan yıldız eklentisine ait valid hataları haricinde sorun yoktur.)
* 3 Adet Renk Secimi (siyah, mavi, kırmızı ) tema panelinden ayarlanabilir.
* Tema panelinden kolaylıkla tema rengi, logo, favicon, sosyal ağlar, sayac kodu, footer kısımlarını duzenleyebilirsiniz.
* Ozelleştirilmiş yazı panelinden kolaylıkla film ve detaylarını (film resmi, cıkış tarihi, yonetmen vs) ekleyebilirsiniz. (eklentisiz)
* Videolar arası geciş icin eklenti kullanmanıza gerek yoktur. Wordpress 'in nextpage ozelliği ile kolaylıkla geciş sağlanabilmektedir.
* Video atlarında benzer kategorideki filmler otomatik olarak listelenir (eklentisiz)
* Ana sayfada 3 adet en cok izlenenler, tavsiye edilenler, fragmanlar turunde tab bulunmaktadır.
* Temanın Bileşen/Widget desteği mevcuttur.

- Reklam Ayarları
* 1 Adet Header 468*60 (tema panelinden ayarlanabilir, isteğe bağlı ac/kapa ozelliğinde)
* 1 Adet Sidebar 300*250 (sabit)
* 4 Adet 125*125 (tema panelinden ayarlanabilir, isteğe bağlı ac/kapa ozelliğinde)
* 1 Adet Video Altı 468x60 (sabit)
* 2 Adet Video Oncesi (tema panelinden ayarlanabilir, isteğe bağlı ac/kapa ozelliğinde)

- Onizlemeler
* Yazı panelini
* Tema panelini Genel
* Tema panelini Reklam

* Bize email protected videozade.com uzerindende ulaşabilirsiniz.

NOT : İlk 4 Kişiye 25 TL. (isteğe bağlı tablarda ve sidebar kısımlarında seciminize bağlı ozelleştirmeler ekleriz)

DEMO : ANA SAYFA | VİDEO | KATEGORİ

1 Adet Silivrim isimli uyeye satılmıştır.

NOT : Genellikle akşamları online oluyorum bilginize...