Merhaba iyi forumlar diğerek başlayayım anlatmaya.
Arkadaşlar CS:GO'ya ilk başladığım zaman profesyonel oyuncu Scream'ı ornek alarak oynamaya calışıyordum, tabii hic alakam yoktu o zamanlar .
Sonrasında oyunda 250 saati gecince global ranka ulaşmıştım. Bu kısa surede boyle iyi olma sebebim sabah 06: 30'dan oğlen 17: 30'a kadar durmadan aim kasmam.
1200 saate ulaştığımda hicbir macta 30'dan aşağı kill almadığımı fark ettim. Cunku alıştırmıştım kendimi adam zıplasa yuruse dahi uzak yakın fark etmeden sadece 1 tap atıyordum, genelde 55-60 kille oynadığım macta %85'den aşağı HS oranım yok.
Ve şu an 3981 saatim var cok nadiren 40 kilin altına iniyorum.
Daha onceki zamanlarda aynı Rip'e yaptıkları gibi kolaysa Faceit'te vur dediler ama gelin gorunki hicbir değişiklik yok. Uzayan maclarda fazladan kill alıyorum sadece .
Bunu dediğim gibi gunluk en az 11 saat aim kasma ve monitore 7 cm durmama borcluyum.
Bu arada gercekten bu skorları elde etmediğimi duşunen olursa eklesin. Daha once farklı forumlarda buna benzer konu acmıştım, yav he he gibi cevaplar aldım haliyle ama ekleyip oynadığımız zaman ağızlarını acıp tek kelime edemediler, hatta onlar da hile olduğumu duşundu
Sık sık overwatcha duşuyorumdur.
Hile kullanmadığım halde ban yer miyim?