Valorant aim kotuleşmesi
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Valorant aim kotuleşmesi
-
27-11-2022, 04:46:25Arkadaşlar aimim bir mac iyi beş mac kotu oluyor. Nedenini anlamıyorum. Gunde en az 30 dk DM gir falan diyorlar ama ben Max 4 el giriyorum. Aimim gelişmek yerine her gecen gun kotuleşiyor aimim. Cok tutarsız resmen. Rankım 3 sezondur (dia 1) dia 2'yi bile goremedim. Bu arada CS'den falan gelmedim toplam 1 yıllık bir rekbetci FPS oyun deneyimim var. Ondan once ayda 1 kez falan ya giriyordum ya girmiyordum. PC yuzunden PC değiştirince oynamaya başladım. Asıl hesabımda ranked girmeden once DM yerine smurf hesapda ranked giriyordum. Sonrada orada oynadığım icin sıkılıp cıkıyordum. Asıl hesapda gunde 2 el dereceli girip cıkıyordum. Son 3 aydır boyle. Acaba cok smurf hesapda girdim diye mi aim kotuleşti ve de cok fazla smurf geliyor her el karşıma. Bir adam gelip 35-40 vuruyor. Adamların ping 5-10 bilmem kac Hz monitor var adamda benim 25-30 ping 144 Hz monitorum var. Bence kesinlikle yeterli ama yine de adamlar koşarak vurmuş gibi cıkıp 1 mermi atıyorlar ve de bende Crosshair değiştirme bağımlılığı var. Neredeyse her tur cross değiştiriyorum. Bu sezonun cercevesini dia 1 tamamladım yine en son dia 1 69 lp deydim şu an plat 1 0 lp deyim 15 el lose 1 el Win aldım sadece mental de cok duştu yeni sezona 25 gun civarı bir sure var mental res atmayı duşunuyorum ve de son olarak şunu soyleyeyim coğu kişi oyuna Gold başlıyor hızlı hızlı olması gerektiği ranka gidiyor yani bende oyle değil her rank da en az 1 sezon kaldım.