Kingseo.com tarafından oyuncakdunyasi.com sponsorluğu altında sunulan odunya teması kişisel bloglar icin ideal bir tema diyebilirim. PEki neden ideal derseniz temayı sıfırdan ben yaptım o yuzden her şeyini biliyorum

Temayı kingseo icin kodlamış olup ozellikle sade tema severlere farklı bir tarzyaratacak temada gereksiz şeyleri temizlenmiş bir temadır. Sosyal medyayı etkin kullanan temada tema paneliyle kolay kurulum yapabiliyorsunuz. Temayı 3 renk olarak tasarladım. Her ne kadar aceleye gelmiş olsada bana gore piyasadaki temalara gore iyi bir tema diyebilirim. Temada 3 rengi tema panelinden bir tıkla degiştirebilirsiniz. Bu nedenle size kolay kullanım sunmaktadır. Reklam alanları, sosyal medya bolumleri ve diğer ozellikleri ile oldukca iyi bir temadır.
Temada gelen geri donuşlere gore duzeltmeler yapılmış ve hatalarda giderilmiştir.
Tema kurulum ve kullanım aşağıdaki gibidir.
Temanızın kurulumu birkac adımdan ibaret olup zorlanmadan kullanmaya başlayabileceksiniz.
TEMA KURULUM
1- Oncelikle rarlı dosyadan cıkan odunya isimli temayı wp-content klasoru icindeki themes klasoru icine atınız. Ayrıca pagenavi eklentisini de wp-content klasoru icindeki plugins klasorune atınız.
2- Temanızı wp-admin ’den Gorunum sekmesinden aktif ediniz.
3- Eklentiler bolumunden de pagenavi eklentisini aktif ediniz.
4- Pagenavi eklentisinin ayar sayfasına girerek ( kullanım rehberi pdf ) resimdekinin aynısı olacak şekilde ayarları yapınız.
5- Odunya tema panelinden rengi secip ve diğer ayarları yapıp kaydet butonuna basınız.
TEMA KULLANIM
Temanızı sorunsuz kurduysanız artık kullanıma gecebiliriz. Temanızdaki sosyal ağ butonlarını, reklam alanlarını, anahtar kelimelerinizi, e-posta abonelik bolumlerini temanızın ayar panelinden yapabilirsiniz. Gorunum > odunya Paneli bolumunden ulaşabilirsiniz.
Temanızı kurduktan sonra yazılara nasıl resim ekleyeceksiniz ?
Bunun icin 3 yol var.
1- Yazılarınıza one cıkarılmış gorsel bolumunden resim ekleyebilirsiniz.
2- Eğer ozel alan kullanıyorsanız bu temada eski yazılarınızdaki resimler kaybolmaması icin ozel alanda eklenilmiştir. Bunun icin “resim” ozel alanı eklidir. İndex.php, archieve.php, category.php ‘deki resim yerine onceden kullandığınız ozel alanı ekleyebilirsiniz.
3- Eğer hic bir resim eklenmemişse bu sefer temada bulunan resim yok ibaresi gelir. Bu şekilde gorsel uyumluluk sağlanır. İsterseniz aynı olcude kendi site logonuzla değiştirebilirsiniz.
Temadaki Sosyal Ağlar
Temadaki sosyal ağlar icin gerekli işlemler panelden eklenerek yapılmaktadır. Ayrıca sosyal ağ hesabınız yoksa boş bırakırsanız o bolum pasif olacaktır. Ayrıca ornek adresler gerekli bolumlere yazılmıştır. Bunları silip yeniden kendi adreslerini yazıp kaydediniz. Eğer kaldırmak isterseniz o bolumu tamamen silip kaydedin. Başlangıc ayarına donecektir.
Temayla birlikte sadece bir eklenti kullanıyorsunuz ki o da pagenavi eklentisidir. Onun dışında eklenti zorunluluğu yoktur.
Temayı indirmek ve demosu icin linkler aşağıdadır.