ben anadolu teknik lisesi 10. sınıf oğrencisiyim .inşaat alanı okuyorum. ilkoğretimde cok başarılıydım ve ders calıştırdıgım arkadaşlarım anadolu lisesi kazanmışken ben anadolu teknik lisesini kazandım ve bu benim cok ağrıma gitti.hic ders calışmamamın nedenini şimdi oduyorum ve aklım yerine gec geldi.onumde bir imtihan daha var ve bundada başarısız olursam omrum boyunca cezasını cekecem...
ders calışmakta zorluk cekiyorum calıştıgım dersler cok başarılı fakat nedense birturlu dersin başına oturamıyorum.akşam saat 5.30da geliyorum ve yemek fln derken saat 7 oluyor daha sonra az pc başına oturuyorum saat 8.30 fln oluyor dinlenme felan cabası yani zamanın nasıl gectiğini bile anlamıyorum ( gunluk okul 9 saat sabahlrıda okuldayım)..ama boyle giderse geleceğimin olmıyacagının farkındayım.
Sizce ders calışma sorununu ortadan kaldırırsam ; ilerde iyi bir bolumu kazanmam mumkunmu.. bu arada sadece 4. sınıfta dershaneye gidebilirim ve en onemli sorum şu
oğretmenlik,muhendislik,mimarlık vb. gibi universteler tahminen kacar netle giriliyor?
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- And. Teknik lisesinde okuyorum ilerde oğretmenlik kazanmak zormu gercekten ?