Merhaba. Hesap satış sitesinden CS GO account satın aldım. 2017 cıkışlı değerli bir hesaptı. Satıcı hesabı satmadan 1 gun once hesapta hile kullanmış WH kullanmış. Demoyu indirmiştim onu izledim. Daha sonra 11 gun sonra overwatch yedim. Demo elimde hile kullandığı bariz acık. Satıcı hile kullanıp ertesi gun hesabı satıyor. Elimdeki demo hesabı satmadan 1 gun oncesine ait, ve ben hicbir şekilde hile kullanmadım. Benim tahminim elimdeki demo yuzunden ban yemiş olabileceği. Başlarda cok acık ediyor ve mac sonlarına doğru biraz daha belli etmemeye calışıyor ama bariz WH kullandığı acık, ve chat mesajlarını okuyunca reportlandığı ve bol kufur yediği belli. Steam'a mesaj attım hangi macımdan dolayı overwatch yediğimi oğrenmek istiyorum diye ama cevap gelmedi. Sizce ne yapmalıyım. Aradan 11 gun gecmesine rağmen biliyorum ki overwach sistemi ağır işliyor aylar bile surebiliyor, sizce paramı geri alabilir miyim?
Daha doğrusu ispatlamak icin neler yapmalıyım. 11 gun gecmsine rağmen hesabı satmadan 1 gun onceki demo yeterli delil midir?