Bilindiği gibi, video siteleriyle ilgim 5-6 yıldır suruyor, genelde hitli siteler cıkartıp satardım ama bu sefer kendi yaptırdığım muhteşem bir tema ve Seo uyumlu %100 Valid kodlamalı bir tasarım hazırlattım, css ye doktururken en ince ayrıntısına kadar dikkat edildi. Birde sizlere ozel bir bot hazırlattım. Bot satın alıp tekrar başka yere para vermeyiniz diye.
Oncelikle botun ozelliğini anlatayım. Youtube'den cekiyor, embed olarak değilde, player halinde geliyor siteye. Yani aşağıda ornek gosterdiğim gibi videolarınızı izletebiliyorsunuz. Botun patlaması soz konusu değil şuan, ama eğer birşey olurda patlarsa hemen mudahale edilir.
Temanın ozelliklerini anlatacaktım ama, herşey resimlerde belli olduğu icin fazla birşey anlatmaya gerek yok. Fazla kafanızı şişirmek istemem, zaten beni tanıyanlar bilenler en guzel şekilde yorumlarını yapar, ona gorede sizler değerlendirip alıyorsunuz temayı. Onun icin yorumları benimle onceden calışan saygı değer, kardeşlerim , arkadaşlarıma bırakıyorum.
DEMO RESİMLERİ

On sipariş fiyatı : 50 TL !
Tema yayına girdikten sonra ( 10.06.2012 ) Fiyatı : 100 TL ( Daha erkende yayına girebilir. )
Diğer satış : http://www.r10.net/script-satisi/11...-video-temasi-uygun-fiyat-100-seo-uyumlu.html
Odeme bilgileri : İŞBANK - Akbank - Misli.
İletişim adresleri :
Mail : [email protected]
Facebook messenger : Fb.com/ferhat.cakmakoglu
Msn : [email protected] ( Genelde diğer iletişim adreslerim acıktır. )
Fatura kesimi : Megatrhost şirketine aittir, fatura isteyenlerin adreslerine fatura gonderilecektir. %18 lik kdv + kargo ucreti alıcıya aittir.