Belirttiğim gibi tema da olabildiğince ozellik olmasına calıştım.Bu yuzden temaya bir panel yaptım.Logo bolumu , sosyal linkler , reklamlar , telif hakkı yazısı , yazar bolumu gibi bircok ayar bu panelden ayarlanıyor.Temayı ilk kullanmaya başladığınız da ise panelden kendi ayarlamalarınızı yapana kadar varsayılan ayarlar gozukuyor.
Temayı pek sevmesem de koyu renklerden yaptım ve dolayısıyla tema da bol resim kullanmak zorunda kaldım bu yuzden site hızında biraz duşuş oluyor fakat yakında yayınlayacağım Burakisci V2 temasında ise bu sorunlar ortadan kalkacak ve daha acık renkler kullanılacaktır.Bu tema benim ilk temam olduğu icin istediklerimi fazla gercekleştiremedim fakat bu sorunların ikinci temada kalkacağına guvenebilirsiniz.
Temada biri logonun ustunde diğeri de altında olmak kaydı ile iki ozel menu alanımız vardır.Kolaylık olsun diye bu menuleri "gorunum>menuler" kısmından rahatlıkla yonetebiliyorsunuz.
Reklam bolumu ise son anda eklendi denebilir , aslında bu bolumu eklemeyecektim fakat coğu kullanıcı sitelerinde 125×125 reklam yayınladığı icin eklemek istedim , eğer temayı kullanırlarsa sorun yaşamalarını istemedim.Reklamlar ise panelden cok fazla detay ile yonetiliyor.Bir reklam icin panelden dort ayrı bilgi giriyorsunuz.
Son olarak da aşağıda ki resimlerde de goreceğiniz uzeren konulara eklenen resimlerin kenarında parca parca cizgiler cıkıyor bunu sevdiğim icin ekledim , umarım beğenirsiniz.
Şimdi sizle temadan birkac goruntu paylaşacağım indirme linki ise bu goruntulerin altında yer almaktadır.Şimdiden kullanan arkadaşlara teşekkur ediyorum , emeğimin karşılığı olarak temanın altında bir link var kaldırmazsanız sevinirim.Eğer ikinci temada olmasını istediğiniz ozellikler varsa burada belirtiniz , veya bu tema da gorduğunuz hatalar varsa bunları da belirtiniz elimden geldiğince duzeltmeye calışacağım.

DEMO - İNDİR