Valorant'ta son zamanlarda hic olmadığı kadar hileler artmaya başladı. Derecesiz oyunların neredeyse tumu hileyken, dereceli oyunlarda oyle gozukmese de onlarında tumu hileler ile dolu. İnsanlar Legit bir şekilde kullanarak rank kasıyor. Biraz oyun bilgisi olan belli bir ranka cıkmış herhangi bir oyuncu kendini dizginleyerek cok sakince macı 13-10, 13-8 gibi skorlar ile orta sıralarda macı bitirerek takımına oyunu kazandırıyor.
Dun akşam takımıma macı 16-23 bitiren bir Cypher geldi ve oyunu 14-12 kazandık. Macın elosu ise Immortal 2 - 110 puan civarı. Reyna ile iyi oynadığım 3 kere Ace attığım bir mactı herifte beğenmiş ekledi. Tabii hic aklıma gelmiyor ki hile olduğu en son duşuneceğim şey. 2 oyun attık onları da kazandık bu yine 20 Kill'i hic gecmiyor. Mac gecmişini inceledim, 3 galibiyet 1 yenilgi şeklinde bir seri yapmış. Verdiği infoların garipliği kendinden cok emin oyun okuyormuş gibi davranması falan derken bunları birleştirdim ve 1-2 saat sonra mesaj atıp sen hilesin değil mi? Dedim ve aldığım cevap kufurlu bir cevaptı. Ardından sildi beni listesinden. Riot buna engel olmak icin kolunu bile kıpırdatmıyor. Herifin profilini Tracker'dan takip ediyorum hala oynuyor ve bahsettiğim gibi 3 galibiyet 1 yenilgi şeklinde ilerliyor. Bir hilecinin engellenmesi icin rapor mu edilmesi gerekli? Vanguard ne işe yarar? Giriş seviyesi 15 yaşında ki bir yazılımcı cocuk bile Vanguard'ı delip hile yazabiliyorsa vay haline bu oyunun. Paramızı, emeğimizi, zamanımızı verdiğimiz bu oyunda boyle şeyler gormek şahsi konuşmam gerekirse beni uzuyor.
Herkesten şuphelenmeye başladım artık. Herkes Legit hile kullanıyor gibi geliyor. Eskilerden beri oynadığımız LoL bize Valorant icin referans oldu. Yıllardır korudular bir hile skandalı olmadı evet cok toxic bir kitlesi var evet sinirlerimizin en uclarına kadar zorlayan bir oyundu zamanında ama oynadık oynamaya devam edenler de var. CS:GO'yu hileler yuzunden bırakıp Riot'un oyunu Valorant'a sığındı herkes kotunun iyisi diyerek ama gel gor ki CS:GO kadar bile dayanmadı oyun, şu an beter halde.
Valorant'ta artan hileler
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Valorant'ta artan hileler