Bircok arkadaşın ısrarla istediği temayı artık satışa cıkartıyorum. Temayı kendim icin hazırlamıştım, cok kullanışlı ve kusursuz bir tema benim icin.
Kişisel olarak kullanacak olanlar icin cok guzel bir tema olduğunu duşunuyorum. Eğer tasarım konusunda benim gibi takıntılı biriyseniz takıntılardan kurtaracak bir tema diyebilirim
Temanın aklıma gelen ozelliklerini kısaca yazıyım ;
- Diğer temalar gibi full xhtml-5 valid bir tema. / test
- Tum tarayıcılarda sorunsuz goruntu.
- Bircok arkadaşın kullanacağı fotoblog ve miniblog alanları
Fotoblog alanında son eklenen resimler sidebar alanında mini slider şeklinde gecmektedir.
Mini blog yine ana sayfada son eklenen iki yazıyı gostermektedir.
- Foto blog kategorisi icin geniş sayfa şablonu hazırlanmıştır. Bu kategoriye eklenen resimler, diğer yazılardan farklı olarak geniş sayfada goruntulenmektedir.
- 3 ayrı kategori şablonu vardır.
Muzik / video / fotoblog vs kategorileri icin / ornek Web kategorisi icin / ornek Normal kategori şablonu / ornek
Bu kategori şablonlarını isteyen istediği kategoride kullanabilir. Demo ’da deneme amaclı eklenmiştir.
- Minimal tasarımları sevdiğim icin, font boyutu vs rahatsız edici olmasın diye yazı ic sayfalarına yine yazı boyutlarını ayarlamak icin kısayol yerleştirdim. / ornek goruntu
- Aynı şekilde yazılar arası geciş icin kısayol tuşları mevcut. / ornek goruntu
-Anasayfa da eski yazıların unutulup gitmemesi icin rastgele yazıları yerleştirdim.
- Anasayfa en alt kısmında 2 adet tab blok bulunmaktadır. Bu blokları da hangi kategoriler icin kullanmak istiyorsanız kolaylıkla duzenleyebilirsiniz.
Bu iki tab blok icin normal ve resimli listeleme seceneği mevcuttur.
- Sidebar alanında bulunan kategorileri de iconları değiştirerek, istediğiniz şekilde duzenleyebilirsiniz.
- Tema icin video alanlarında mp3,mp4,youtube videolarını oynatabilmeniz icin jw-player temaya eklenmiştir.
- Yazı ic sayfalarının metin orneklerine buradan bakabilirsiniz. / ornek
- Fotoblog sayfası / ornek
Fotoblog sayfasında alt bolume rastgele, o kategoriye ait karikaturler gelmektedir.
Aklıma gelenler şimdilik bu kadar, unuttuklarım icin demo ’yu inceleyebilirsiniz
Tema Fiyatı 50 TL‘dir. Bu tema icin gayet iyi olduğunu duşunuyorum
DEMO - SATIN AL