Selamlar,en az 2 aydır bilgisayarımda yayınlanmayı bekleyen 2 temayı bugun sizlere sunuyorum.Cevirisi uzun sure once yapılmıştı.Ancak cıkan sorunlar yuzunden yayını iptal edildi. Ardından sorunlar giderilse de bu sefer ben yayınlamaya uşeniyordum. Bu gune kısmetmiş demek.

Coğu kişi site tasarımı yaparken gelen kişilerin yapım aşmasında ya da bakım var gibi sayfalarla karşılaşmasını ister.Bu cuğunlukla yapım aşamasında indexi ile mumkundu ancak bu tur temaları WordPress’te de gormek mumkun. Aslında sizlere 3 tema suncaktım. Lakin 3. tema biraz sorunlu bir tema.
Galeri teması,kişisel siteler icine tema vb. yayınladıktan sonra bu sefer bu tur bir tema sunmak istedim sizlere.

Daha once 5 tema yayınlamıştım bu 2 siyle beraber 7 temaya cıktı.Devamı her zaman olduğu gibi gelecek. Bu sure zarfında cevirsini yaptığım temaları kaynak gostererek yayınlama zahmetinde bulunan tum erdem sahibi kişilere de teşekkur etmek istiyorum.

Direkt o temalara gecelim isterseniz.

Tema Adı: BeBack | Tema Yapımcısı: Worspop| Turkceleştiren: OBO

ONİzleme İndir

Her iki temanında tema ayar panelinden değişiklikler yapabilir temada yer alan acıklama kısımlarını değiştirebilirsiniz.Bu temaya baktıktan sonra isterseniz ikinci turkce temamıza gecelim.Bu tema da bir onceki tema kadar sade ve şık olduğunu duşunmekteyim.Ayrıca bu temada 5 adet renk seceneği de mevcut.İstediğinizi secebilirsiniz.

Tema Adı: Landis | Tema Yapımcısı: Themes Kingdom | Turkceleştiren: OBO

Onizleme İndir

Temaları cevireli dediğim gibi 2 ay oldu belki gozumden kacan yerler oldu tam hatırlamıyorum.Bir hatamız olduysa affola.Umarım beğenirsiniz.

Peki daha onceki cevirdiğin Turkce temalar hagileri idi?

iTheme2
Wawe-Skin Teması
Glowin Teması
Galleria Teması
Copperific Teması

Kaynak: Turkce Yapım Aşamasında Temaları 2 WordPress