Yaklaşık 1 aydır bu tema uzerinde calışıyorum. Sonunda temayı baştan sona yeniledim ve yeni ozellikler ekledim. Yapmış olduğum tema film siteleri icin, dizi siteleri icin ve video siteleri icin gidebilecek bir turde tasarıma aittir. Ayrıca uygun bir ucret ile satışa cıkarıyorum.
Temanın Ozellikleri:
+ Resim, Konu, Yonetmen, Yapım, Oyuncular gibi alanları temaya ozel Film Bilgileri Paneli sayesinde yeni yazı eklerken rahatca girebilirsiniz.
+ Kullanıcı icin anasayfada en cok izlenenler bolumu bulunuyor.
+ Reklam alanları en iyi kazanc elde edebilecek şekilde duzenlenmiştir.
+ Tavsiye Filmler Bolumu jQuery Slider bulunmakta.
+ Temada Keremiya Panel Bulunmakta. Bu Panel sayesinde reklam alanlarını, ansayfa ayarlarını, seo ayarlarını rahatca duzenleyebilir ve temaya istediğiniz şekli verebilirsiniz.
+ CSS Sprite ozelliği kullanılmıştır.
+ E-Posta Bilgilendirme Sistemi (FeedBurner)
+ Eklentisiz Part Sistemi ve Facebook Paylaş ve Beğen Butonları (Sosyal medya'da onde gidebilmeniz icin facebook paylaş ve beğen butonları ekledim. Ayrıca part sistemi daha duzenli ve daha şık.)
Tarayıcı Uyumluluğu
+ internet explorer 7+, Firefox ve Google Chrome Tarayıcılarından %100 aynı gorunum vardır.
Reklam Alanları
+ 728x90 Reklam Alanı
+ 300x250 Reklam Alanı (Video Oncesi Reklam Alanıdır.)
+ 120x600 Reklam Alanı
FİLM DEMO | VİDEO DEMO

Tema Dizi icinde kullanılmaya musayittir. Eğer Dizi icin almak istiyorum derseniz, bir kac ufak değişiklik ile dizi teması haline getitirim.
Tema ioncube ile şifrelenmiştir. (sadece bir dosyası, rahatca duzenleme yapabilirsiniz.)

Fiyat ve Odeme Secenekleri
1 Domain icin ucret 40 TL 'dir. (2 domain icin 70 TL, 3 Domain icin 90 TL) PayPal (+3 $), Akbank ve Misli.com

email protected veya email protected adresleri ile bana ulaşabilirsiniz.