Usluer v1 ve v2 surumlerinin ardından Usluer v3 surumunu cıkarmak istedim. Gorunen o ki bu da Usluer'in son surumu olacak. Bu surumu cıkarma sebebim ise temada renk secimi bulunmaması, birkac duzenleme, gereksiz kodların kaldırılması ve kullanımı kolaylaştıracak kodların eklenmesi.
İlk olarak Usluer v3'te kullanıcıya 5 adet renk seceneği sunulmakta. Bunlara aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.
Siyah - Mavi - Kırmızı - Turuncu - Yeşil
İkinci bir yenilik ise Facebook videolarının yazılara eklenebilmesi. v2 surumunde sadece Youtube videoları yazılara eklenebiliyordu. Bu surumde hem Youtube hem de Facebook videolarını yazılara ekleyebileceksiniz.
Bir diğer yenilik ise kısa kodların kullanımı. Bunun icin ozel bir sayfa oluşturdum. O sayfada tamamen anlattım. Buradan bakabilirsiniz.
Bir diğer yenilik daha once logonun sağındaki son twitter iletisini sidebarın en ustune taşıdım ve logonun sağında reklam banneri gostermeye olanak sağladım. Daha onceden twitter kutusunu gosterirseniz reklam banneri gozukmuyor, reklam bannerini gosterirseniz twitter kutusu gozukmuyordu.
Bir diğer yenilik sidebarda kucuk thumb resimler halinde dinlediklerim ve videolar kısmını kaldırıp anasayfada yazıların altına farklı bir şekilde dinlediklerim ve videolar kutusu koydum.
Admin panele birkac ekleme cıkarma yaptım. Orenğin cufon kullanılıp kullanılmayacağını siz belirleyebiliyorsunuz veya style.css dosyasına bir kod eklemeniz gerekiyor. Hic dosya ile uğraşmadan tema paneli uzerinden ekleyebiliyorsunuz. Zaten temada gorduğunuz herşey panel uzerinden ayarlanmakta.
Temada logo yanında 468x60, ilk yazının altında ve yazı icerisinde yazıdan sonra 468x60, sidebarda 300x250, anasayfada pagenavinin altında 468x60, sidebarda 4 adet 125x125 reklam alanları bulunmakta ve bu alanlar tema panelinden duzenlenmektedir.
Diğer yeniliklere ise demoyu gezerek bakabilirsiniz.
DEMO
FİYAT: 40 TL
Daha onceden v2 almış olanlara ucretsiz.
Tema icerisinde kendi hazırlamış olduğum kurulum icin pdf dosyası ve gerekli olan eklentiler mevcuttur.
Odeme: İşbankası veya Misli
Alıcı arkadaşlar ozel mesaj yoluyla msn ve mail adreslerimi isteyebilirler.
Usluer v3 Kişisel Blog Teması
Wordpress Temaları0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- WordPress
- Wordpress Temaları
- Usluer v3 Kişisel Blog Teması