Merhaba herkese.

Adını "Titanyum" olarak belirlediğim yeni bir ucretli tema ile karşınızdayım. Tema ile ilgili bazı ozellikleri bu sayfada tanıtmaya calışacağım. Ama oncelikle;

Demoya buradan bakınız - Temanın tum ozelliklerine buradan bakınız

Oncelikle temanın kimler icin tasarlandığını belirtmekte fayda var.

Blogger’lar, blog yazmayı sevenler Portfoyunu sergilemek isteyen fotoğrafcılar, arayuz tasarımcılıar, front-end geliştiriciler Magazin/Haber icerikli bir site oluşturmak isteyenler
Temanın bircok ozelliği mevcut, fakat ben burada sadece birkacına değinmek istiyorum.

Temanın en carpıcı ozelliği her sayfa veya yazının; farklı bir arkaplan ile, farklı bir renk şeması ile, farklı bir yerleşim ve farklı bileşenlerle sergilenebilir olmasıdır.

Mesela aşağıdaki 2 blog sayfasını karşılaştırırsanız; arkaplanları farklıdır, renk şemaları farklıdır, yerleşim birinde solda diğerinde sağdadır ve yanmenulerdeki bileşenler farklıdır.

http://cemdemir.net/theme/titanyum/blog-yanmenu-solda/
http://cemdemir.net/theme/titanyum/blog-yanmenu-sagda/

Veya aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz;

Mor renkli sayfa - Kırmızı renkli sayfa - Yeşil renkli sayfa - Turuncu renkli sayfa

Bu farklılıkları her sayfada, yazıda ve calışmada kullanabilirsiniz.

Aklıma gelen diğer ozellikleri şu şekilde sıralayayım.

Gelişmiş tema ayarları paneli 5 adet sayfa şablonu Portfoy oluşturma modulu Her sayfa ve yazı icin farklı renk seceneği Her sayfa ve yazı icin farklı arkaplan secenekleri Her sayfa ve yazı icin farklı yerleşim ayarı Her sayfa ve yazı icin farklı yan menu seceneği Shortcodes (Kısakodlar) Multi-Thumbnail / Coklu one cıkarılmış gorsel desteği 4 adet ozel bileşen WP 3+ menu sistemi / One cıkarılmış gorsel desteği
Temanın admin paneli tarafındaki yonetimini ve ozelliklerini gostermek amacıyla aşağıdaki imajları da ekliyorum. Dilerseniz bakıp yorum yapabilirsiniz.

Tema domaine gore lisanslanmaktadır ve her domain icin fiyat 75 liradır . İsteyen arkadaşlara 20 lira karşılığında kurulum da yapmaktayım.

Temayı satın almak isteyenler PM atabilirler veya buradaki formu doldurabilirler.

Son olarak, her turlu isteği dikkate alacağımı ve gerekli guncellemeleri yapacağımı belirtmek isterim.

Okuduğunuz icin teşekkurler, herkese iyi calışmalar.