Merhaba arkadaşlar. Belki coğunuz HotNewsPro temasını biliyorsunuzdur. (Bilmeyenler icin; bakınız) Bu temanın ozelliklerini yani fonksiyonlarını cok sevdiğim icin bu tema uzerinden kendi zevkime gore duzenleyerek kullanmaya karar verdim. Daha doğrusunu soylemek gerekirse sıfırdan tema yaptığımda bu temanın fonksiyonları kadar işlevsel bir tema yapamayacağım icin bu tema uzerinden duzenledim. Şimdi yaptığım değişikliklere gecelim.
Temanın gri ağırlıklı olan renklerini mavi ve yeşilin uyumuna bıraktım Logosunu menunun ust kısmına aldım ve buyukluğunu arttırdım Blog gorunumune manşet alanı ekledim (ozel alanda manset etiketiyle resim linkinizi ekleyerek kullanabilirsiniz) Logonun alt tarafında populer etiketler kısmı vardı gozume hoş gorunmediği icin orayı sildim. Ben nerdeyim (Yer: Blog >Wordpress>Yazı Detayı) kısmını sildim. Yazar hakkında kısmını daha duzenli hale getirdim.
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Temadaki sorunlar hallolmuştur. Eğer bir sorun cıkarsa benimle irtibata gecebilirsiniz.
Temanın klasik ozellikleri:
HotNews Pro 2.5 Turkce WordPress temasının bazı ozellikleri;
Magazine Gorunumu Blog Gorunumu Slayder Acılır Menu Kategori İkonları Sosyal Paylaşım Butonları Rastgele Yazılar Eklentisi Reklam Alanları Ozel İletişim Formu Ozel Arşiv Şablonu Ve daha fazlası
Yeni temanın demosu: DEMO
Eski temanın demosu ve kullanılan eklentilerinin indirme adresi: DEMO

Konusu: Seninlebiromre.com (HotNewsPro 2.5) Turkce Wordpress Magazine Teması