Nette surterken bir temaya rastladım. Temanın yapımcısı obox-design.com adlı sitenin yoneticileridir. Admin panelden temayı yonetebiliyorsunuz. Renk ayarı, seo ayarlarının yanında ince duşunulmuş ayarları da mevcut. Facebook, Twitter, Feedburner gibi…

İsterseniz indirin, isterseniz demosuna bakın. Direk olarak indiremiyorsunuz. Site yoneticilerinin uye kasma gibi bir sıkıntısı var. Oldum olası nefret ederim bu durumdan. Kacınılmaz son olmayacak mı zaten? E zaten o tema inmeyecek mi? Neden ozaman bu caba? Spam mail gondermek icin super bir yontem aslında. Herneyse konu dağılmadan temayı biraz daha tanıtalım.

Uye olup temayı indirebilirsiniz. Ya da indirmezsiniz. Secim sizin. WordPress ile video izleme sitesi yapacak olan arkadaşlar kullanabilirler. Ayrıca part sistemi kurularak film izleme teması da olabilir. İlginc bir yapısı var temanın. İnceleme sırasında bunu gorebiliyoruz. Geniş bir manşet alanı bulunmakta ve bu manşet alanında videoyu direk izleyebiliyorsunuz. Videonun hemen yanında ajax ile suslenmiş diğer videolar kısmı bulunuyor. Video sitesi acarsam eğer bunu kullanabilirim.

Gercekten cok hoş bir tema. Son videoları manşet alanının altında gorebiliyorsunuz. 4 adet reklam alanı var. Kendi geliştirmelerinizle temayı daha iyi yapabilirsiniz. Temanın admin paneli biraz karışık olabilir. Ama bunun ustesinden gelebileceğinizi biliyorum. Hissediyorum. Eğer tema işleyişiyle ilgili sıkıntılarınız olursa bağa yazabilirsiniz. Birlikte kafa patlatabiliriz sevgili wordpress’ci. İyi kullanımlar dileriz efenim. Esen kalınız…

Demo: Bakınız yukarıdaki link
İndir: Bakınız yukarıdaki link
Turkce’mi?: Değil
Turkce olmasını ister misiniz?: Ucretsizdir iletişime gec. WordPress ile ilgili herturlu probleminizi cozemem. Bende insanım. Unutma genc.
alıntı: blog