Bir suredir uzerinde uğraştığım Bisportal wordpress portal temasını sonunda satışa cıkarıyorum arkadaşlar. Temanın tasarımı, kodlaması ve entegresi bana aittir. Gerek temanın cizimi aşamasında, gerekse de kodlanması aşamasında yorumlarını benden esirgemeyen arkadaşlara bir kez daha buradan teşekkurlerimi iletiyorum. Oldukca renkli tasarımı ile on plana cıkan, ziyaretciler icin her turlu kolaylaştırmaların yapıldığı, Google tarafından 96/100 puan alan, Gtmetrix'den "A A" kalite puan alan temamızın ozelliklerini gelin hep beraber inceleyelim.

Bisportal Teması Ozellikleri

Sade, hızlı ve SEO uyumlu bir yapıya sahiptir. Kodlamanın SEO uyumlu olmasına oldukca dikkat ettim, temada hicbir kodlama hatası bulunmamaktadır. Reklam, index yonetimi gibi bircok ayarlamayı yapabileceğiniz bir tema paneli bulunmaktadır. Ceşitli eklentiler temaya entegre edilerek, temanın eklentiyi ihtiyacı sıfıra indirilmiştir. Yani temanın kullanımı icin hicbir eklenti gerekmemektedir. Temayı hız konusunda geliştirmek icin CSS Sprite tekniği kullanılmıştır. CSS3 nimetlerinden olabildiğince faydalanmaya calıştım. Tema da kendi geliştirdiğim manşet alanı bulunmaktadır. Manşete gorsel ekleyebilmek icin "slider" ozel alanı ile yazılarınıza 598×300 px boyutlarında gorseller eklemeniz gerekiyor. Tema da uc tanesi header diğeri de footer da bulunmak uzere dort adet menu kullanılmıştır. Header kısmında sitenizin yazı, yorum, kategori sayılarını gosteren bir istatistik alanı yer almaktadır. Orta menu kısmında arama kutusu yer almaktadır. Orta menu kısmı, acılır menu sistemini desteklemektedir. Tema farklı 2 adet index şablonuna sahiptir, kullanmak istediğiniz index şablonunu tema panelinden secebilirsiniz. Yakında gelecek guncellemeler ile yeni index şablonları temaya entegre edilecektir. İki index şablonunun onizlemeleri aşağıda yer almaktadır. Her iki index şablonunda da "foto galeri", "video galeri" ve "sinemadan secmeler" bolumleri yer almaktadır. Bu bolumlerin gosterilip gosterilmemesini tema panelinden ayarlayabilirsiniz. İndex şablonları oldukca şık bir bicimde tasarlanmış, konu resimlerinin cekimi konusunda ilk index şablonunda one cıkarılmış gorsel, ikinci index şablonunda ozel alan kullanılmıştır. İkinci index şablonunda ki ozel alanın ismi "resim"dir. İndex kısmı ile ilgili tum ayarlamaları tema panelinden yapabilmektesiniz, aşağıdan tema panelinin onizlemesine bakabilirsiniz. Temaya ozel "Resimli Son Yazılar", "Resimli Populer Yazılar", "Cift Sutunlu Kategori" bileşenleri yer almaktadır. Temaya ozel sade ve basit bir footer geliştirilmiştir. İcerik sayfasında ziyaretcilerinize bulundukları konumu gosteren "Anasayfa > Kategori adı > Yazı adı" şeklinde bir yapı bulunmaktadır. İcerik sayfalarında "Yazar Hakkında" ve "Benzer Yazılar" bolumleri bulunmaktadır. Yazıların altında yazılarınızın paylaşılabileceği beş adet sosyal paylaşım ikonu bulunmaktadır. Sade ve şık bir yorum sistemi kullanılmıştır. Temaya ozel kodlanmış "İndex", "İndex2", "Kategori", "Yazar", "İcerik", "Foto Galeri", "Video Galeri", "Sinemadan Secmeler" sayfaları bulunmaktadır. Neyse lafı fazla uzatmayalım arkadaşlar, diğer tum ozellikleri demo sayfasını inceleyerek oğrenebilirsiniz.
Bazı hatırlatmalar:

Tema tek domaine lisanslanmaktadır, istisnai durumlar haric lisans değişimi yapılmamaktadır. Temayı aldıktan sonra ucret iadesi yapılmamaktadır. Temaya gelecek guncellemelerden ucretsiz olarak yararlanabileceksiniz. Guncellemeler sadece temada ki hataları gidermek icin değil, temaya yeni ozellikler getirmek icinde hazırlanacaktır. Tema uzerinde isteklerinize gore değişimler yapmayacağım, eğer bir konuda cok fazla istek olursa bu guncelleme olarak getirilecektir. Tema ile ilgili tum sorunlara destek veriyorum, bana [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. Temanın sadece functions.php dosyası şifrelenmiştir, diğer dosyalar da hicbir şifreli kısım bulunmamaktadır. Temanın altında ki linki isteğinize gore kaldırabilirsiniz, ancak temanın altında ki logoyu kaldırmanız durumunda tema hata verecektir. Odeme bilgilerine satın alma sayfasından ulaşabilirsiniz. Satın alma işlemini şu şekilde gercekleştireceksiniz; Tema satın alma sayfasında ki odeme bilgilerinden yararlanarak oncelikle temanın odemesini yapacaksınız, odeme işleminden sonra tema satın alma sayfasında ki formu doldurarak odeme bildirimi yapacaksınız. Odeme bildirimi yolladıktan sonra en gec 48 saat icerisinde (genellikle birkac saat) tema, odeme formunda belirttiğiniz mail adresine gonderilecektir.
Bisportal Demo Sayfaları

Fiyat: 50 TL (Temanın kurulumu ve gerekli ayarlamaların tarafımca yapılması +10 TL)

Cift lisans: 80 TL

Tema satın alma sayfası

Odeme yolları: İş Bankası veya Paypal