PHP scriptleri icinde en cok arananlardan biri de kurumsal firma scriptleri. Ucretli scriptler olabileceği gibi ucretsiz script arayanlar da cok fazla. Az once iyinet uyelerinden birinin ucretli script isteğini gorunce bu ucretsiz scripti forumda paylaşmak istedim.

Kurumsal firma ve urun scripti yazılımcısı tarafından ucretsiz bir şekilde kullanıma sunulmuştur. Biz de kendi sitesinden aldığımız scripti iyinet uyelerinin de kullanımına sunuyoruz.

Ucretsiz Kurumsal Firma ve Urun Scripti goruntusu

Daha once inşaat firma scripti olarak cıkardığım scriptlerin devamı niteliğinde bir calışma ancak bu sefer tum firma tiplerine hitap eden bir php kurumsal firma scripti yaptım.

Kurumsal firma scriptini tamamen sıfırdan yeniden tasarlayıp kodladım. Diğer yayınladığım firma scriplerine nazaran daha profesyonel ve hatasız bir firma scripti oldu.
Daha onceki firma scriptlerinde daha cok inşaat ağırlıklı firmalara gore tasarlıyordum. Ancak bu sefer tum sektorlere hitap eden ortak kullanım bir php firma scripti oldu.
Neden versiyon 3 dedim? Cunku diğer yayınladığım inşaat firma scriptlerinin altyapısı ile hazırladım gene. Ancak bu sefer kodlamada farklı scriptlerin kodlama altyapısındanda yararlandım.
Hem yonetim panelinde hem de site de kullanılan template'ler ucretsiz dağıtımı yapılan şablonlardır. Tamamen mobil uyumlu tasarımlardır. İster masaustu ister mobil isterse de tabletten tam uyumlu olarak acılacaktır site. Yonetim paneli de mobil uyumludur. İstediğiniz yerde cep telefonunuz ile yonetim paneline girip siteyi yonetebilirsiniz.
Sitede bircok modul bulunmaktadır. Bloglar, urunler, sayfalar, foto galeri, video, slide, cozum ortakları, kariyer sayfaları gibi bircok zengin iceriğe sahipti. Bu arada bazı firmalar kariyer sayfası istemediği icin bu bolumu yonetim panelinden acıp-kapatabilirsiniz isterseniz. Ayrıca isterseniz siteyi yine yonetim panelinden bakıma alındı mesajı ile kapatabilirsiniz tek tuşla.
Php kurmsal firma scriptinde firmanın adresini, telefon numarasını, email adresini, mesai saatlerini yonetim panelinden kolayca duzenleyebilirsiniz.
Slide yonetimi ile istediğiniz kadar iceriği ziyaretcilerinize guzel ve etkileyici bir şekilde gosterebilirsiniz.
Firma scritinde sosyal medya hesaplarınızı da yonetim paneli uzerinden ekleyebilirsiniz. Gelen mesajları gene yonetim paneli uzerinden kolayca okuyabilirsiniz.
Aşağıda sitenin anasayfasının ust logo ve slide kısmı yer almaktadır.
Daha onceki scriptlerde olduğu gibi dort adet blok var gene. Yonetim panelinden online olarak bu blokların icerik ve resmlerini duzenleyebilirsiniz.

Firma scriptinin anasafasında gene bir iletişim formu yer alıyor. Ziyaretciler kolaylıkla buradan size mesaj gonderebilirler. Gele mesajları siz yonetim paneliden gorup okuyabilirsiniz.

Kurumsal firma ve urun scripti dememin sebebi işte bundan. Sitede isterseniz urunlerinizi veya inşaat şirketi iseniz referanslarınızı sınırsız sayıda ekleyip tanıtabilirsiniz.

Scripte cok guzel bir kariyer modulu var. Adım adım giden bir cv gonderme sayfasına yonlendiren bir tasarım. Bence guzel oldu..

Firmanız veya sektore dair haberler yayınlayacağınız haber/blog modulu. Blog yazılarınız icin kategoriler oluşturup buna gore yazılar yazabilirsiniz. Boylece kurumsal firma sitesinde guzel bir blog koşeniz olur.

Burada daha onceki scriptlere gore bazı eklemeler oldu. Bunlardan biride cozum ortakları modulu. Bu kısmı belki yonetim panelinden kapatıp-acmalı yapabilirim şimdilik duruyor. Daha kurumsal firmalar icin guzel bir calışma oldu ancak kucuk firmaların pek işine yaramaz gibi cozum ortağı kısmı.

Mail listesi siteye eklenecek yeni bir eklenti.

Ve sitenin alt kısmı. Adres ve iletişim bilgileri yine yer alıyor bu kısımda. Tum bunlarıda yonetim panelinden online duzenleyebiliyorsunuz. Burada kısaca yazacağınız hakkımızda bolumu ve mesai saatleri gibi kısımlar var. Firma scripti icin guzel eklentiler oldu.

Sitenin kurulumu oldukca basit. Veritabanı sql dosyasını phpmyadmin aracılığı ile iceri aktardıktan sonra incklasoru icindeki db.php doyasını editorde acıp veritabanı bilgileri elle girmeniz gerekiyor. Sonra tum dosyaları sunucunuza gonderin. Yonetim paneline gidip ayarlardan hem site hemde firma bilgilerini girip php kurumsal firma scriptini kullanmaya başlayabilirsiniz. İlk giriş icin kullanıcı adı ve şifresi "admin" dir.

Ucretsiz indir ve kur linki: https://yadi.sk/d/_uEVXyFudHczvg
Rar şifresi: ogznet.com

Scriptin kaynağı